reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Witam się na szybko ;) pochwaliłam się ostatnio, że mi dziecię nie choruje i mam ;( kaszel dostała kicha i dzisiaj już stan podgorączkowy ma. Wczoraj byliśmy u lekarza bo w nocy o tak cherla i ciężko oddycha jak by na gardełku jakaś chrypa była czy coś, ale pani dr bardzo dkładnie zbadała i powiedziała, że narazie nie wyglada to źle że przeziębienie i tylko syrop mamy pdawać i vitaminę Ci ipomal wyciąg z lipy. Ale jakoś mi ten kaszel nie bardzo wygląda i jak do jutra coś się rozwinę mamy przyjechać znów. o do włosków nie obcinamy bo nie mamy co ;)

Aestima spóźnione ale naprawdę szczere gratulację rocznicowe i życzę jeszcze więcej miłości ;)

Vii dobrze, że Hania taka kochana no i zdrówka i by to 3 dniówka a nie coś innego;***

Reszty nie pamiętam za co bardzo przepraszam ;) Na razie lecę i może później nadrobię zaległości ;)

reklama
Hej ho,

kto życzył sobie ochłodzenia? :> Wyszłyśmy na 5 min., potem chwila zabawy klamerkami na balkonie i tyle ze świeżego powietrza. Teraz L. coś sobie kombinuje w łóżeczku...
Znalazłam chyba winowajcę głupich nocek - ostatnia czwórka się ujawnia!

Anias - witajcie spowrotem ;)
Vii - życzę wysypki ;)
MamusiuNoesi - szybkiego pozbycia się przeziębienia!

Hejj
Ale czytania:)) ja mam takiego rozrabiaka że normalnie nie mam jak do was napisać, oczy dookoła głowy to mało, właśnie podpełzną do suszarki na kaloryferze i wstał, leci najszybciej tam gdzie go nietrzeba, wśród setki zabawek na dywanie, znajdzie małego śmietka i to on go właśnie zainteresuje. Byliśmy na szczepieniu i Wojtuś goni synka szczęśliwej:)) 10kg na liczniku i jakies 76cm, wielkolud kochany:*. Co do fryzjera to też by mu się przydał bo nie dość że ma sporą główkę to jeszcze mega czuprynę dostał.
Właśnie gogoja- jaki Błażko ma teraz obwód główki, bo pamiętam że urodzeniowo miał podobnie do Wojcia??
A co do jedzenia to moja bestia ma lekki bunt na mm i ostatnio już tylko 2x dostaje a tak to je to co my, nawet gołąbka wczoraj zjadł:))
O i najważniejsze mamy lewą górną jedynkę na wierzchu i prawą w natarciu, wydaje mi się że górna lewa dwójka też się kluje ale mogę się mylić:)
sorki że tak egoistycznie ale cholerka czasu brakuje a jakoś nie chciałabym żebyście o mnie zapomniały
Ściskam wszystkie a vii podwójnie, Gratulacje Michałka - Piękne imię, Michaś:)))

Vii pewnie wszystko idzie ku dobrej drodze i temp. już odpuszcza;) możliwe, że to przez dziąsełka..
MamusiaNoesi
zdrówka dla córci i oby nic sie tam nie nie pogorszyło..
Izuniek achh te zęby.. dużo kłopotów przez nie;)
siw@ mojej małej też zawsze bylo pełno tam, gdzie nie trzeba... zabawki jej nie interesowały tylko inne rzeczy w sumie do tej pory jej to zostało;/ ale pięknie synuś waży..

Mała zasnęła.. Chwila spokoju, bo dziś jakas diablica jest.. Mówię sobie, ze przez te zęby..bo jej się już przebijają...echh i ta pogoda do niczego aż nic się nie chce.. całe szczęscie, że obiad z wczoraj;)

hej!
co za pogoda.. :/ niby słoneczko trochę teraz wychodzi i już przesuszyło trochę drogi, ale chyba coś z ciśnieniem się dzieje, bom jakaś śpiąca i leniwa.
Kalinuśia jeszcze śpi, ale słyszę, ze coś niania się juz włacza, wiec chyba się zaczyna budzić.
vii dobrze, ze gorączka już nie taka wysoka. a powiem Ci, ze jak KAlince szły 3 zęby na raz to miala też tak 39 stopni, przez kilka dni więc może to być jak najbardziej od ząbków.
paulineczka może być, ze ją coś przestraszyło. moja kocha kąpiele i jak chciałam ją wykąpać w brodziku u rodziców to nie byla tym pomysłam zachwycona, czegoś się bała, więc myliśy ja w zlewie w kuchni;) a byliśy na basenie i już się nie bała.
MamusiaNoesi zdróweczka dla córci!
Izuniek gratki nowych zęboli i żeby nocki już były ok skoro ząbek sie pojawił:)
siw@ kawał chłopa:) moja to mniejsza i lżejsza.
my dziś mieliśy gości, wpadła do mnie koleżanka z córcią, dziewczyny poszalały razem. moja to jak zobaczyła Gabi to myśłama, zę z łóżeczka wyskoczy;) szalona dziewczyna. oho! obudziła się i śiewa..
miłego dnia:)

ło matko ale się wzruszyłam. ja często na TLC oglądam taki program porodówka i zawsze płaczę... normalnie jakby hormony działały wciąż... ale poród to tyle emocji we mnie wzbudza, ze nie daję rady..
Żałuję, ze ja musiłam na porodówce myśleć o tym, zeby mąż robił zdjęcia, bo inaczej byśmy nie mieli...
no żalosne. kobieta,. która już kończy rodzić dyryguje, że trzeba zdjęcie zrobić, ale na szczęście mam uchwycony pierwszy moment z dzieckiem przy sobie.. no i jak tatuś przecina pępowinę;)
ech.. już mi sie marzy drugi poród, choć bólu sięboję to bardzo chcę..;)

vii super, że mała już wyzdrowiała i jak się okazało, że to 3dniówka przez tą wysypkę;-) i zazdroszczę znów tych pięknych chwil przed Tobą;) ale na mnie na kolejne dziecko jeszcze czas;] z jakieś 2 lata;)

W pracy czas jakoś, jakoś zleciał... Małej kupiłam nowe papcie.. może półtora miesiąca miała 19 gdzie już się zrobiły małe.. ;/ no cóż najwyżej za miesiąc kupię jej rozm. większy jak tak szybko stópka jej rósnie:-)
uciekam dalej ogarniać dom;] a tak mi się nie chce;)

reklama
Do góry