MamusiaNoesi
Fanka BB :)
Witam się na szybko pochwaliłam się ostatnio, że mi dziecię nie choruje i mam ;( kaszel dostała kicha i dzisiaj już stan podgorączkowy ma. Wczoraj byliśmy u lekarza bo w nocy o tak cherla i ciężko oddycha jak by na gardełku jakaś chrypa była czy coś, ale pani dr bardzo dkładnie zbadała i powiedziała, że narazie nie wyglada to źle że przeziębienie i tylko syrop mamy pdawać i vitaminę Ci ipomal wyciąg z lipy. Ale jakoś mi ten kaszel nie bardzo wygląda i jak do jutra coś się rozwinę mamy przyjechać znów. o do włosków nie obcinamy bo nie mamy co
Aestima spóźnione ale naprawdę szczere gratulację rocznicowe i życzę jeszcze więcej miłości
Vii dobrze, że Hania taka kochana no i zdrówka i by to 3 dniówka a nie coś innego;***
Reszty nie pamiętam za co bardzo przepraszam Na razie lecę i może później nadrobię zaległości
Aestima spóźnione ale naprawdę szczere gratulację rocznicowe i życzę jeszcze więcej miłości
Vii dobrze, że Hania taka kochana no i zdrówka i by to 3 dniówka a nie coś innego;***
Reszty nie pamiętam za co bardzo przepraszam Na razie lecę i może później nadrobię zaległości