reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

katoryba- Wojtuś sie urodził 11 dni przed terminem wiec jeszcze sie na listopad załapał ale chyba z Bolciem maja ten sam znak zodiaku wiec moze w tym tkwi tajemnica podobieństwa:p strzelec?? czy juz koziorozec?

reklama
w imieniu Nadusi dziekuję za życzenia i całusy:) Nasza dorosła kobietka chwyciła pieniądze i dała nogę:-D Chyba poszła na imprezę wróci rano hehe pozdrawiamy jutro nadrobimy forum

Naduniu STO LAT Kochanie :* :* Różowego życia Ci życzymy !!!

Katoryba - fajne masz pomysły :) zgapię oczywiście :) tylko nie dzisiaj bom nieprzygotowana ;) ale jutro... zwłaszcza to "pod kołderką" przypadło mi do gustu :D

my na spacerze co dzień jesteśmy :) żadna pogoda nie jest nam straszna. któregoś dnia tylko padało i wiało więc po półgodzinie wymiękłam ;) wogóle od kiedy Domi się urodziła to może z 5 razy (dni) nie byliśmy :) na szczęście nie chorowała poważniej, a z katarem chodzimy tak czy inaczej :) ciekawa jestem tylko jak to będzie jak nas zasypie ;] albo przymrozi :]

Hej ho,

Naduś - i od Nas sto buziaków i życzenia pięknego życia w pełni zdrowia i sił :-* :-* :-*
Siw@, Katoryba & Bolcio - strzelce fajne są ;-)
Katoryba - randki zazdraszczam, mój by pewnie zwyczajowo przysnął na filmie, z piwem tymbardziej...
My dziś domowo, mam dość wiatrznych spacerów...
Marzenko - chyba się zakreciłaś i opisałaś swoją spacerówkę mi a nie Zawalce :p hihi
Madzioszka - niech się Wasza Pannica wykaszle, wykicha i wyzdrowieje, bo już chcieliśmy na kawę się wbijać!
Miłej reszty weekendowania!!!

Hejo:)

Dla Nadusi:

Na Twe pierwsze urodziny
życzenia gorące,
miej buzię wesołą,
promienną jak słońce!

Zawalka my mamy taką
WÓZEK SPACEROWY SPRINT BABY DESIGN SPACERÓWKA 24h% (2039530309) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., ogólnie jestem z niej zadowolona-największy plus za to, że tylne koła ma szeroko rozstawione i bez problemu radzę sobie na podjazdach i za to, ze ma szerokie siedzisko, największy minus za materiał na budzie, jak rozłożysz na płasko, to od tyłu ten materiał przy silnych wiatrach podwiewa. Kupiłam go używanego i jeździmy do teraz.

reklama
dobry wieczór =)
tak na krótko ;)

sallis my tak jak Wy - może z 5 razy od urodzin Mała nie była w ciągu dnia na dworze ;)

Nadusiu jesteś już dużą dziewczynką!! Razem z moją Malutką ściskamy cię cieplutko i życzymy duuużo słonecznych chwil w życiu :*

oleczka a dlaczego mamy naskakiwać? ja np nie trzymam się sztywno zadnych zasad odnośnie karmienia niemowlaków, ale najbliżej mi do BLW i jak mi się uda to tą drogą będę szła ;)

zawalka następnym razem to otworzę onko i krzyknę ;)

u nas już 2 nocki gorsze, zobaczymy jak dziś :/ chyba zęby.. a dodam że nie w domu jesteśmy tylko w Gubinie..

Do góry