reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Hejo.
Dzięki laski dzięki:D

Mamy wycofać bo ona mogą uczulić i za 2 tygodnie dać nabiał a po miesiącu jajko znów. Teraz mamy ja kąpać emolium albo oliatumie. Ma tego dość sporo nawet na nóżkach;/ zła jestem na siebie że jej dałam.
A ja mam Gyrosa:D

Karolq własnie nie je miej na sniadanie zjada całą duża kanapkę ze środka chleba.

reklama
Choinka stoi, prezenty częściowo spakowane :) Młoda smacznie śpi w swoim pokoju, mężu chrapie obok mnie, a ja NARESZCIE układam zdjęcia w albumach :D
Podziwiam Was wszystkie za talenty kulinarne! :)

ZDROWYCH SPOKOJNYCH WESOŁYCH RODZINNYCH DNI :-* jutro pakowanie manatek i wyjazd, :-)

To ja na krótko :p
madzioszka- gratulacje. Jedenego kierowcy więcej :)
sallis- mąż poszedł spali co nieco żeby na święta spokojnie się opychac :) obyś miała spokojną noc- niech A. ci pomoże przy wypiekach.
izuniek- to teraz z górki powinno by z Lenką :)

A ja od 12 do 19 pichciłam z mamita z przerwami na usypianie lilii. Dałyśmy radę :)

Wesołych spokojnych świąt dla was kochane. Dużo prezentów dla waszych dzieciaczek życzę i radości przy wigilijnymym stole :-D

Na nadchodzące, radosne Święta i zbliżający się Nowy Rok, niechaj Chrystusa siła niepojęta, rozjaśni każdy życia mrok.
Wesołych Świąt!

ściskam Was wszystkie ciepło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie:)

Uf, skończyłam pierogi z grzybami:). Ale jestem z siebie dumna. Dla Jacha ugotowałam na jutro rosołek z gołębia. Ciekawe czy mu będzie smakowało. To mięso takie ciemne i inaczej pachnie, niż kurze.

Madzioszka - gratuluję prawka. A dostałaś bezterminowe? Ja muszę zrobić badania, bo moje już nie ważne. Biedna Beatka z tym uczuleniem. Oby szybko jej minęło.

Dobra, nie mam już sił na odpowiadanie wszystkim...

Życzę Wam laseczki moje kochane dużo spokoju, zdrowia i grzecznych dzieci w ten świąteczny czas.

chyba jeszcze coś powinnam zrobić ale sił już brak:/

Jest jeden taki wieczór w roku gdzie niebo z ziemią się łączy.
Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić.
To wieczór miłości gdzie zostaje pokonane wszelkie zło,
panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci, że to tylko taki jeden wieczór.

Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej.
Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi.

Spokojnych ,radosnych i przespanych Świąt Bożego Narodzenia:)
dobranoc

reklama
dzień dobry.

Anias zaszalałaś z tą godziną.

Laski z racji, że ja świąt nie obchodze, życzę wam spokojnego dnia po tych szaleństwach kuchniowych, pełnego brzuszka na wieczór i radości ze spędzenia dnia w komplecie rodzinnym i najbliższymi, których chcieliście zobaczyć.:)

Do góry