reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
hej hej :)
meldujemy się poświątecznie :)
fajnie było i szkoda że się już skończyło :(
mam nadzieję, że jutro będziecie bardziej rozmowne ;))

witajcie poświątecznie :) choć może uda się jeszcze tą atmosferę utrzymać ;)
ehhhhhhh nadal żaluję że nie ma śniegu :( .....................

nasze Maleństwo spisywało się dzielnie przez Święta, oczywiście było rozpieszczane przez noszące ciocie, wujków i dziadków. W noc powigilijną i po I dniu świąt jak się mała wybudziła koło 1 w nocy to był problem żeby usypiać.. no co? wszyscy dorośli bawią się przy stole a ja będę spaaaaaaaaaaać?? :p
mój mąż zafundował mi pomysłowy prezent pod choinkę i kolejny w I dzień Świąt, kiedy namówił moich rodziców na przyjazd do Zielonej :D jak wieczorem drzwi się otworzyły to wszyscy o tym wiedzieli tylko nie ja :D

pierwsze święta z małą Kruszyną - bezcenne!! =)

sallis gratki dla córy 7-miesięcznicy =)

vii chodzi ci o mleko krowie? najlepiej jak ci odpowiedza bardziej doswiadczone:) choc z tego co wiem to jak ze wszstkim na temat tego tez sa rozne opinie:)

Dominisia sciskam!!! buziaki dla ciebie za kolejny miesiac!

nnita faktycznie wspanialy prezent:) super, ze mala zniosla swieta dzielnie. i fakt swieta z maluchem cos wspanialego;)

Hej ho,

i my poświątecznie witamy :) Było miło, dziadki się cieszyły z obecności wnusi :) my trochę odpoczęliśmy od zajmowania się córcią hihi Tylko teraz walczyć musimy z noszeniem na rękach :p Urok rozpieszczania...
I zasypianie na drugą drzemknę stało się okropne, wczoraj "tylko" 25 min., dziś już tylko 15 w wersji hardcore, wyginanie się, rzucanie smoczkiem, wrzaski, piski :/ ale mnie cierpliwość ogarnęła o dziwo przy tym wszystkim...
Domi - cmoki od Nas :-*
Nnita - wspaniały pomysł mniał Twój mąż!!! :)
Vii - niby mm zalecają przez 3 lata, ale to chyba bardzo indywidualna sprawa kiedy podasz krowie mleko. Na początku można też kozie dać, ale to kosztowne...

Ostatnia edycja:
Witajcie poświątecznie:)

Szkoda, że czas tak szybko leci i koniec tego dobrego. Ale się objadłam. Jachu zjadł w Wigilię zupkę z gołębia, napił się kompotu z owoców suszonych, ale największą furorę zrobił opłatek. Wszyscy mu swój oddawali:).

Buziole dla Domi na 7 miesięcznicę i gratki dla Davidsona za ząbka:)

Vii - kiedyś nie było mleka modyfikowanego i jakoś dzieci na krowim były:). Spróbuj jej podać i obserwuj.

A jutro impreza Bola i Fila. Już się nie mogę doczekać.

Miłej nocy.

reklama
Do góry