reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

dzień dobry:)

widzę, że szaleństwo przedświąteczna bo na forum cisza:) Piękny zimny dzień był. Taki piękny, że darowałam spacer na samą myśl odechcialo mi się:D

U nas pierwsze straty materialne becik zbiła mi mój ślliczny dzbanuszek na miód. nie mam pojęcia jak fo w rende dorwała. a więc amnagedonie witamy:)

Pytanie do Was, wiecie gdzie w zg można zrobić testy alergiczne i ine moga kosztować?

ciepłego wieczorku!

reklama
Dawidosie :* o graba od funfla klonika ;)

Madzioszka - na kasę chorych w AldeMedzie. Mężol mój miał testy i teraz się odczula. A komu co dolega?

Bolo z samego rana został zapakowany w kombinezon i wielce zdziwiony o co kaman z protestem pomaszerował na balkon z tatą śnieg dotykać :) niestety koparka-odśnieżarka (tak tak przyjechała odśnieżać hahaha) okazała się lepszym obiektem zainteresowania. Potem poszliśmy na spacer w śniego-deszczu i Bolo siedział pod folią a że zaparowała to stwierdził, że skoro i tak nic nie widzi to się kimnie troszkę co ostatnio się na spacerze zdarzyło bardzo dawno temu :) i po południu znowu poszedł na spacerek na roraty i do spowiedzi :) ale mu ciemność w kościele i światełka lampionów podobały! palec tylko pokazywał co chwilę coś innego :) za rok sam pójdzie z lampionem :)
Ubrałam mu na noc bodziaka pod pajaca. Zobaczymy czy to zda egzamin. Tyle od nas. Miłego wieczorku i oby jutro z rana powitała nas gruba warstwa śniegu i lekki mrozik :)

P.S. dziewczyny kurcze bo nie wiem co robić. Jutro mamy tąwizytę u neurologa ale sama nie wiem czy tam w ogóle iść, bo już wiele razy była taka sytuacja, że Bolo się uderzył, upadł, przytrzasnął i płakał bardzo mocno i łapał oddech za każdym razem i poza tamtymi 2 razami jak był osłabiony chorobą nie zdarzyły się te sytuacje z zanoszeniem i odpłynięciem. Także nie wiem czy robić z igły widły czy odpuścić tą wizytę? Może on po prostu był osłabiony gorączką i nie miał siły, każdy jak jest chory to nie ma siły na nic... Jak myślicie?

Ostatnia edycja:
no spakowani...masakra wyglada jakbysmy sie wyprowadzali :p a ten snieg i mroz to niech sobie przez najblizsze dwa dni odpuszcza :p

nie wiem czy bede miala mozliwosc dorwac sie do kompa wiec na wszelki wypadek: wesolych swiat dziewczeta :) dla wiekszosci pierwszych swiat z maluszkiem :) niech beda wyjatkowe!

marzenka - bezpiecznej podróży!!! jakbyś gdzieś miała internet to zamelduj się że dotarliście, bo to jednak kawał drogi jest!

dawido - buziaki :)*

zawalka - cieszę się że zostałaś okrzyczana! D. teraz też ma okres "bawcie się ze mną, samej jest nudno" ;) na szczęście od tego tyg A. jest więcej w domu, więc mam czas na latanie ze szmatą ;)

kurcze co pieczecie?

Hejo:)
Katoryba ja bym poszła, wiem, że to kasa, ale jak znam życie to za 2 dni znowu coś podobnego się wydarzy i będziesz walić głową o ścianę z pytaniem dlaeczego nie poszłam na wizytę? Teraz jest spokój, ale nie wiadomo co było przyczyną, lepiej idź!

Marzenka dziękujemy:* Tobie życzę spokojnego i udanego wyjazdu, no i oczywiście samych radości i zadowolenia z rodzinki! Wesołych Świąt!

Dawidek dziekuje za zyczonka:) ja wcozraj zabralam sie za pieczenie piernika i zajelo mi to mnoostwo czasu:/ kupilam przyprawe do piernika i otwieram ja a ona jakas taka bialawa i slabo pachnie. patrzena sklad a tam pierwszym produktem jest... maka pszenna:) dostalam szalu bo o 23 musialam jechac po te przyprawe do tesco:) tak wiec piernik skonczyl sie piec o... 2 w nocy:)

madzioszka a takim malym dzieciom juz sie robi te testy? bo ostatnio znajomy mowil co ma 2,5 latka, ze niby u maluszkow bez sensu, ze dopiero jak starsza. ale to tylko czyjes slowa, ja tam nie wiem

marzena wyobrazam sobie ile macie rzeczy do zabrania:) najwiecej to ma mloda co? :) w kazdym razie zycze bezpiecznej podrozy!!!

katoryba mi sie zdaje, ze warto isc do tego lekarza. wiesz jesli kiedys jeszcze zdarzy sie taka sytuacja to znow sie bedziesz zastanawiac co i dlaczego a tak moze zdobedziesz na ten temat wiedze itp.

reklama
Katoryba laski dobrze mówią idz i będziesz spokojniejsza.

Beti nie wiem nawet czy robią musze sie zorientować chociaż mam winowajce zajścia i wycofam w całości ale wolałabym potwierdzić.

Do góry