reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

katoryba przy córce dostawałam i teraz tez dostaje-jak nie dostajesz moge ci oddawac

nnita gratuluje udanego zakupu! wklej linka jaka to chusta!

cosa sliczna pani mikołajowa!

reklama
Witajcie mamuski!
nnita- Lila pieknie pływa z ręka w buzi :) i nurkuje tak samo na pr podaj emai to ci podeślę :)

dolcia-siwa@ szybkiego powrotu do siebie.

A co do doktora od bioderek ja byłam u Wołoszyna(prywatnie)koło elecler-czy jakos tak. Byłam z 15 min. Najpierw mi wszytko opowiedział po co to badanie i takie tam a potem robił usg i zdjęcia porobił. Pierwsze badanie wykazało że Lila ma bioderka wporządku i teraz przed świętami znowu idę. Pono najlepiej robic badanie w 3-6 i 9 miesiącu.W tym czasie co bioderka się kształtuja.
Bynajmniej nie mam żadnej złej opinii o nim.

szczesliwa Marsylii już raczej nie produkują, to "stary" model więc nie mam linku firmowego, ale Marsylia prawie jak Cypr - ot pasiak bawełniany :)
oleczka - done ;)

Ostatnia edycja:
:)

Siw@, Dolcia - witajcie w świecie mam:). Dużo cierpliwości i dobrej organizacji czasu Wam życzę.

Katoryba, Izuniek, Mysza, Anias - duuuużo zdrówka.

Szczęśliwa - a ja girek nie umyłam, a dostałam prezencik - Mikołaj dla mnie jakiś łaskawy:). Dzieci mają rewelacyjne teksty:). Mój 4 letni chrześniak ostatnio zjadł 2 dopiero co kupione herbatniki Bebe, którymi go poczęstowałam i przy trzecim zapytał mnie: "Ciociu, czy te ciastka są stare?":).
Nie mogę się już doczekać "Jasiowych tekstów".

Nnita - to Ty już widziałaś śnieg tej zimy:) Ekstra.

Emri - i jak tam kanał? Mnie też to czeka, ale zwlekam.

Anias - Biedna Nadusia z tym ząbkiem. Oby reszta wyszła szybko i bez takich nocek.

Sallis - Jaśko tez teraz co 3 godziny się budzi w nocy. Ciekawe, czy jakoś telepatycznie z Domi się umówili:)

Oleczka - Jakoś nie mogę sobie wyobrazić pływającej Lili z ręką w buzi. Wstawisz zdjęcie na grupę?

A u nas dzisiaj Jachu spadł z łóżka na podłogę i ma na czole czerwoną plamę. Zostawiłam go dosłownie na sekundę siedzącego na łóżku i poszłam do łazienki. Raptem huk i ryk. Ja zaczęłam też ryczeć, jak go tuliłam i on, jak to zobaczył, to przestał tak głośno płakać tylko tak łkał, dostał cyca - ja nadal płakałam - a on zaczął się do mnie śmiać i machać rączkami- jakby chciał powiedzieć: mamo nie płacz, już jest ok.

Miłej nocki :)

witam! coś pogoda nam się psuje.. :(
Chciałaby któraś wybrać się za nas na USG bioderek 12.12 o 13:50?
Zarejestrowałam się na Wyszyńskiego, ale nie możemy pójść.. Może akurat ktoś chce się dostać :)

Miłego dnia mamusie:*

puk puk! co tu takie pustki dziś? przecież jeszcze nie weekend...

Ubranka dla malucha - Cała Polska+ - CITEAM - Zakupy grupowe
może kogoś zainteresuje :) na zimę każda ilość rajstop mile widziana ;)

vii - no czasem chodzę jak lunatyk trochę, ale pocieszam się, że pewnie niektórzy mają jeszcze gorzej ;)

zawalka - zdziwiłabyś się, bo co drugie dziecko pływa z rączką w buzi ;)
współczuję wypadku :/ my też pierwszy mamy za sobą i też bardzo to przeżyłam

o jakiej prenumeracie mówicie? do mnie nic nie przychodzi :(

ojoj ale pada!

outstanding my za półtora miecha na biodra -wiec nie skorzystamy

sallis super oferta -racja rajtki to fajna sprawa

czy pisałam że kocham wiosne? i trudno że to grudzien.... ;)

Hej Dziewczyny
Witamy się dzisiaj w srednim nastroju. Byliśmy w szitalu na kontroli. Mimo 3dni pod lampami bilirubina Wojtusiowi znowu skoczyła:/ Prawdopodobnie od mojego mleka, wiec musze znowu go chwilowo odstawić:(( a już tak dobrze nam szło... Jak się nie poprawi do pon to szpital:/ ehh...
a jeszcze tak mnie rana dzisiaj boli. Znacie jakieś cudowne sposoby na ten ból?? Paskudny dzień.
Mam nadzieje że u was lepiej.
Pozdrawiam

reklama
outstanding a ty prywatnie czy na NFZ te bioderka ? jak prywatnie to do jakiego lekarza ?
Buziaczki dla MAJECZKI na 3 miesiąc życia w tym trudnym świecie :*

Siw@ a ty co jeszcze suwaczka nie ustawiłaś ? wynika z niego że jeszcze nie urodziłaś :p

Do góry