reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Dziękujemy wszystkim:)
A wózek ma przyjść do poniedziałku. Wydzwaniali do nas pisali, przepraszali, widocznie maja już niezłą lipę bo bali się kolejnego zgłoszenia tak więc czekamy do pon.

Gratulacje SIW@
a może z Dolcia mijalyście się na porodówce tylko ona była po cesarce i napewno nie miała siły się ruszać (ja przynajmniej tak miałam)
Ja już po tym nieszczęsnym USG bioderek masakra jakas wszystko na masówkę idzie. W gabinecie moze byłam 2 minuty zrobili usg i kazali pieluszkowac nawet nie pokazali jak. Cos tam zmierzyła i powiedziala ze pielucha na 18 cm,
a poza tym to mała ma niewpełni rozwinieta prawe bioderko i za miesiąc do kontroli. Ale z tego co czytam to to pieluchowanie nic nie daje tylko meczy dzieci wiec po co to zlecać?
A jak wasze opinie na ten temat ktoś to robilł?

Minesota zdrowia! Ja na Ciebie czekam:D

Cosa ja też miałam Becika pieluszkować, bo miała płytką prawą panewkę bioderka. nie powiedziała Ci, że za wcześnie przychodzić i są małe paneweczki? pieluszkujesz tak zakładasz pampersa na niego pieluchę złożoną na 6 i na to pieluchę do zawiązania. Szczerze powiem ja tego nie robiłam tylko zakładała małej o rozmiar większego pampka od razu miałam 2 i szybko przeszłam na 3 patrzyłam czy jej sie ładnie odwodzą i na następnej kontroli nie było śladu po tym. układaj mają na brzuszku. Becika zapieluchowałam dosłownie 2 razy ale męczyła się strasznie i odparzała.

Ostatnia edycja:
z dolcią nie mogłyśmy się spotkać bo w niedzielę przyjechaliśmy z Zielonej a w poniedziałek trafiłam do szpitala w Legnicy. A co do ruszania to mnie tak pocieli że chodziłam gorzej niż dziewczyny po cesarce, w sumie do tej pory tak jest. Serio to gorsze niż poród. Ale nie ma się co dziwić pierwsze dziecko, Wojtuś duży, obwód główki miał 37 więc mam jak mam.

Siw@ - gratulacje! Wojtusiu - witaj wśród Nas :-) wysoki mężczyzna, że heeej! :D
Minesota - ja z Klacidu jestem zadowolona, bo przynajmniej żadnych krostek na wargach u Leny nie ma i rewelacji żołądkowych też :) Zdrówka i dla Ciebie!!!
Cosa - tłumy na USG to porażka, długośc wizyty też, a informacja po kontoli też marna, łatwo zapomnieć w tym całym zamieszaniu co mówi dr... ;)

reklama
Do góry