reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

A ja w ogóle na skróty pójdę

Chorym dzieciaczkom szybkiego powrotu do zdrowia- bez antybiotyków-szpitali...

A mamuskom chcącym sobie dorobic ja tez nie pomogę :(
Zostaje szukac po necie albo miec fajny pomyskl na swą działalnosc nie wymagająca sporych poswiecen. By miec czas dla rodziny :)

A od siebie dodam że Lila spi od 17:15... Zobaczymy jak długo...Miałyśmy sapcer w deszczu-grad-lekko zdziwiona była ale chyba jej się podobało :) bo szybko usneła i tak krążyłam po zaciszowskim lesie z 1,30. Bez tel i zegarka :) i czas szybko zleciał :)

Pozdrawiam

reklama
Dolcia no nareszcie:D Witamy w domu! Cudny synuś:)

Izuniek, współczuje choroby co powiedziała pediatra?

Katoryba jak u Ciebie?

Oleczka nie ma to jak wyrwać się bez ograniczaczy:) bardzo dobrze żeś zostawiła telefon. Czasem trzeba mieć czas tylko dla siebie.

reWitam

po wizycie u pediatry - OK. Osłuchowo dobrze, ale to zasługa kropli do inhalacji, w piątek zobaczymy jak wypadną oskrzela bez takich działań. Antybiotyk bierzemy, inhalacje powoli wycofujemy...
Madzioszka - jakoś ucieły się jej osobiste wycieczki po Nas :p Pewnie w duchu szalała, że nie posyłamy już L. do żłobka...
Minesota - z ciekawości, jaki antybiotyk u Was? :p U nas był Sumamed, Zinnat, a teraz Klacid :p (i coś w szpitalu, ale nazwy nie pamietam)
Dolcia - Witajcie!!! :-*
Karolq - można składać podanie w ciągu roku o żłobek, jak będzie miejsce, przyjmują :)
Vii - finanse, czyli jedna pensja bez dodatków, zasiłków itp. :/ pozostaje mi bawić się w skąpą księgową...
Łączę siły z Mamuśkami choruszków!
Orientuje się któraś co w sytuacji, gdy na wychowawczym zajdzie się w ciążę?:p

Spokojnej nocy!!!

Heko:)
Dolcia gratulacje!

Izuniek ciesze się, że Lenka już nie idzie do żłobka:) Wiem co czujesz, u nas było to samo, z dnia na dzień zapadła decyzja. Rodząc malucha na wychowawczym masz normalnie macierzyński przez tyle tyg. ile tam przypada, od nowego roku ma się wydłużyć, a potem znowu wychowawczy. Na dwójkę dzieci nie może przekroczyć 6 lat i musi skończyć się przed ukończeniem 4 roku życia młodszego dzidziusia:) Inaczej jest przy niepełnosprawności, wydłuża się wszystko, ale to nie ma co pisac, bo Wszystkie nasze dzieci muszą być zdrowe!

Dla chorowitków dużo zdrówka! A na marginesie to Filcio cały dzień był marudny i od popołudnia ma 37,6...A ja wyżalę się jeszcze, bo czeka mnie kanałowe leczenie:(((((((((((

reklama
Dzięki za wszelkie miłe słowa!!

Dolcia gratulacje!!! Jak poród?
Zdrówka życzę dla wszystkich chorowitków!
Dziewczynki może jakieś spotkanie? ;) Wróćmy do tematu.. ;-)

vii co z naszym spacerem w końcu?

buziaki:*

Do góry