reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Hej ho,

Bolinku! (spóźnione) Sto lat!!! :-* Za miesiąc będzie szał! :D

Nareszcie mogliśmy wyjść/wyjechać i zaniosło nas do moich rodziców na obiad niedzielny i kawę :p Spacer zaliczony, oczywiście przespany przez pannę L. :)

Dziękujemy Wszystkim za miłe, dobre słowa! :-*

Muszę się dziś zmobilizować i wytargać wózek na dół, niestety nie dojdę na zaciszę (za daleko, za długo by było) ani nie przyłączę się do piastowskiej ekipy (nie ta pora) :( SPacer we mgłe, ale klimatycznie :p
Nocki u nas osiągnęły jakiś nieciekawy standard pobudek między 24 a 1 i ok. 3 :/ krzyk, ryk... Tylko mleko działa, więc chyba nadrabia jakieś straty... Czekam na normalność :)

Pozdros Lasencjos i Gentelmenos! :)

L. wypiła właśnie całe 60 ml :/ z pierwszej drzemki obudziła się pół h temu, więc kto wie czy ta 12.30 to nie będzie też nasza pora... Zadzwonię do Ciebie - Vii - jak będę już ruszała spod bloku ;)

dla Bolcia i Dawidka buziaki :*

my po spacerze lasowym zimno w cholere ;) ale mały ktoś dosypia sobie teraz na balkonie :)

miłegoooooo dzionka!

Juhu,

Bolo dziękuje za życzenia i buziaki :) odliczamy: 29 :)

kordek - oczywiście, że zdjęcie zrobione, odciski też :)

pluszaczek - a ile ten katar u małego trwał zanim się wydało to ropne coś?

sallis - czuj się zaproszona ;P

Marzena - stołówka dla maluchów powiadasz... niezły pomysł na biznes ;P już widzę siebie w takim czepku - siatce na włosach i te mini krzesełka, mini stoliczki i wszystko uwalone w około :) sprzątnęłoby się hurtem i już :p
super nocka - oby tak dalej!

Dawidosie :*

Izuniek - u nas takie pobudki nie wiadomo skąd w środku nocy były jakimś wybrykiem bolowym. Minęły po jednej akcji nieodpuszczania (niepodawania mleka). Ale Lencia niech nadrobi trochę jak ma co.

My dziś spacer na miacho. Buraczkowa się gotuje :)

Witajcie:)

Buziak dla Davidsona i spóźniony dla Bolka:* Już się nie mogę doczekać 20 grudnia:)

Sallis - podziałały Twoje życzenia i tylko 3 razy w nocy karmiłam Jacha. Prawie się wyspałam:)A Ty?

Minesota - no właśnie, Eli tak cichaczem te ząbki wyskoczyły:). Zaraz cichaczem zacznie chodzić i gadać, spryciura jedna:).
Miło było znów się z Wami spotkać:). Jak wróciłam to Jachu już ryczał za cycem i tata go próbował przekonać, że smoczek też fajny. Miałam lekki niedosyt banana po tym ekstra deserze i wciągnęłam całego z Biedronki.

Miłego/miłej spacerowania/pracy:)

reklama
hejka ;)

buziaki dla Bolcia i Dawidka z okazji miesięcznicy ;)

katoryba super pomysły na obiadki ;) ostatnio sobie zaserwowałam twoje placuszki dyniowe pyszota ;)

izuniek super że Lenka już zdrowa ;) my ubieramy się podobnie jak wszyscy z tym wyjątkiem że zakładam już śpiworek zimowy ;)

marzenka super że Majci smakowała marchewka ;) co następnego serwujecie ??

mi ostatnio sił brakuje troszeczkę .... muszę wybrać się do lekarza na badania chyba hemoglobina mi spadła ; Błażej jest jak na razie chętny do współpracy i od czterech dni śpi od 20 do 8-9 rano z jednym karmieniem ok. 24 ;) inne karmienia wyeliminowaliśmy podawaniem wody po dwóch nockach dziecię stwierdziło że nie opłaca się wstawać :-D no i nastał problem myślicie że mogę go trzymać w jednym pampersie całą noc ?? Bo jak go zacznę przebierać to zazwyczaj się rozbudza ;/ Mamy jeszcze problem mały z zasypianiem muszę z nim siedzieć na rękach ok 40 min i zanim uśnie na dobre ale jakoś nad tym też popracujemy ;) z pokarmem u mnie w kratkę jak przez cały dzień dużo pije to okej jak się czymś zdenerwuje/nie wyśpię lub mało pije to znowu pustki ...

miłego dzionka ;)

Ostatnia edycja:
Do góry