reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

witam! Wiecie co.. doszłam do wniosku, że Wy już się mniej więcej znacie.. ja niestety z Wami niezbyt.. ale chciałabym to naprawić :) Całe dnie prawie siedzimy same z Majką, więc chętnie zobaczymy w końcu jakiś gości.. ;-)
Myślałam nad jakimś małym spotkaniem w babsko-dziecięcym gronie, kawa i ciasto.. :) Tzn nie chcę się narzucać jakby co.. po prostu miło byłoby poznać z kim się rozmawia :) A do tego smutno nam całe dnie same siedzieć w domu.. Jeśli ktoś byłby chętny to zapraszam :)

reklama
hellloooo!
brrrr. na spacerze zimno było :)
weekend minal i to bardzo szybko :)
outstandig-czemu nie ja też sie piszę
reszte pozdrawiam

niewyspane- powodzenia przy nastepnych nockach :)

gogoja - cieszę się, że placuszki smakowały :)
spróbuj z tym pampkiem na całą noc - jak nie spróbujesz to się nie dowiesz :) a Błażej robi kupeczkę w nocy czy tylko siku? jak siku to spokojnie możesz zostawić na noc.
pij pij pij!!!

outstanding - ja też chętna :)

Dziewczyny kiedy mniej więcej dzieci przechodzą na 1 drzemkę w ciągu dnia? mam wrażenie, że Bolini chętnie by do tych dzieci dołączył :|

Bardzo się cieszę :D Rzućcie tylko jakąś datą i godziną, która Wam pasuje :) A ja się chętnie dostosuję.

Ja zaliczam się do tych niewyspanych.. moja Majka ma kryzys i woła jeść równiuteńko co 3 godziny.. MASAKRA..
Jutro nareszcie szczepienie.. dalej nie zdecydowałam jakie.. cy te 5 w 1, czy normalne.. ehh.. Te matczyne trudne decyzje ;-)

katoryba - tylko ciekawa jestem jak utworzysz menu żeby dla każdego maluszka się coś znalazło? :) pomysł świetny :) miałabym okazję częściej do zielonej zawitać ;)

u nas nocki standardowe - 3 pobudka jedzeniowe, 1 marudząco-pieluchowo-smoczkowa. Bilans ogólny nienajgorszy ;) Jak to ujęła Zawalka - prawie się wyspałam ;))

gogoja - u nas 1 pampers na całą noc nie wystarcza, jest tak zalany, że nie da rady, muszę raz zmienić w nocy i nad ranem drugi. Ale podobno jak dziecko śpi to nie sika, więc może jak Twój Błażej śpi więcej niż nasz rojber to jemu jedna pielucha starczy. Jak się nie budzi to bez sensu go budzić.

Outstanding - proszę mnie dopisać do listy gości ;)

szczęśliwa - wiem że do Ciebie miałam też jakieś zdanie napisać i wyleciało mi z głowy ;( w takim razie napiszę tylko: do zobaczenia jutro ;)

kto jeszcze na jutro chętny? na spacer we mgle? czy zapowiadają lepszą pogodę?

Mam wrażenie że doba się ostatnio skróciła?! z niczym się nie wyrabiam :/ lista "rzeczy do załatwienia" wyduża się w nieskończoność :((( a przecież "siedzę w domu"...

katoryba - no mowie ci pomysl dory, a na calej powierzchni rozlozysz mate malarska i sie szybko posprzata ;)

gogoja - najpierw niech sie do tej marchewy przyzwyczai, po tyg damy cos innego ;) a jak blazej nie je w nocy to nie musisz go przewijac bo pewnie zrobi tylko raz siku po ostatnim jedzonku wiec pielucha nie bedzie super mokra

sallis - wiadomo ze my jutro ;) ale dzis mi palce odpadaly ;/ musze poszukac jakis grubszych rekawiczek

reklama
sallis - planuję krakersy i słone paluszki :) jak ktoś nie będzie mógł jeść to nie będzie jadł ;P
Że niby dziecko jak śpi to nie sika? To dlaczego jak Bola, który śpi od 19:30 do 6 wyciągam z wyra to pieluchę ma jak cegła? :p
Ja postaram się dołączyć jutro :)

vii - strzały by nie starczyło już teraz jakby wszystkich zebrać ;P

Do góry