Beti1986
Fanka BB :)
matko co za humowy macie od rana
u mnie akurat dzis ok ale nie raz uslyszalam, ze "siedze" w domu
olewam to i tyle
a z ciazy to pamiatm, ze sie nie moglam doprosic o zlozenie mebli dla dzidzi bo przeciez na wszystko jest czas i poprostu sama je zlozylam
domidomi jak taka "samotna" jestes to trzeba bylo wczesniej u nas pisac
w kazdym razie zachecamy!
katoryba brawa dla Bolcia! to przyjemne chwile jak dzidzia sama sie soba zajmie
sallis wlasnie moze sprobuj powoli eliminowac karmienia. zacznij od tego pierwszego, poprostu dawaj wode kilka dni a w koncu juz nawet wody nie. powinna sie Domi dostosowac
vii oj slodko to brzmi, ze Hania sie przytulka
moj jeszcze nie robi tego ale uwielbiam jak jest zmeczony i tak na mnie glowke kladzie
wiesz malej ida zabki wiec jest poprostu drazliwa i potrzebuje bliskosci wiec moim zdaniem nie ma co jej tego odmaiwac choc fakt z drugiej strony nasze dzici to juz male cwaniaki i do dobrego sie szyyybkooo przyzwyczajaja
dolcia a jak tam twoje wyniki?
madzioszka hmmm z ta waga. nie martw sie na zapas. u nas Dawidek przypiera srednio ok 300g na meisiac tylko od jakiegos czasu, taka kruszynka z niego a on nawet specjalnie sie nie rusza wiec nie spala tyle co Becia. a to badanie krwi to gdzie bedziecie robic bo ja bym tez chyba dla swietego spokoju zrobila
Zuzanko wszystkiego najlepszego na 8 miesiecy
Lilka dla ciebie tez buziaki na 5 miesiaczkow!!!
domidomi jak taka "samotna" jestes to trzeba bylo wczesniej u nas pisac
katoryba brawa dla Bolcia! to przyjemne chwile jak dzidzia sama sie soba zajmie
sallis wlasnie moze sprobuj powoli eliminowac karmienia. zacznij od tego pierwszego, poprostu dawaj wode kilka dni a w koncu juz nawet wody nie. powinna sie Domi dostosowac
vii oj slodko to brzmi, ze Hania sie przytulka
dolcia a jak tam twoje wyniki?
madzioszka hmmm z ta waga. nie martw sie na zapas. u nas Dawidek przypiera srednio ok 300g na meisiac tylko od jakiegos czasu, taka kruszynka z niego a on nawet specjalnie sie nie rusza wiec nie spala tyle co Becia. a to badanie krwi to gdzie bedziecie robic bo ja bym tez chyba dla swietego spokoju zrobila
Zuzanko wszystkiego najlepszego na 8 miesiecy
Lilka dla ciebie tez buziaki na 5 miesiaczkow!!!