reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

hejo,

martini - super ze Alcia lepiej, teraz tylko mama musi odzyskac sily :)

szczesliwa - trzymam kciuki za malucha, oby jak najszybciej bylo dobrze!

salis - nie przesadzam :p szkoda ze juz po halloween bo moglabym bez kostiumu wystepowac :p przy tym ciemnym kolorze moja cera wydaje sie przerazajaco blada ;/

generalnie farbowalam lorealem takim w piance. niestety farba wiec watpie ze sie wyplucze :/ nie ma to jak chciec sobie poprawic humor i go spiep**** jeszcze bardziej ;) na dekoloryzacje chyba jednak sie nie skusze bo to ponoc bardzo wlosy oslabia a mi i tak wypadaja na potege. moze sprobuje przefarbowac na jasniejszy ale nie wiem czy cos zlapie na takim czarnym :/

reklama
hejka nie nadązam, uda mi sie nadrobić zlaegosći to nie zdąże nic napisac i ciagle jestem do tył :)

marzena - najlepiej do fryzjera się udać on Ci doradzi albo poczekaj aż sie trochę wypłucze, np szampon z cyniem trochę wypłukuje farbę

szcześliwa - zdrówka dla synka
martini zdrówka dla Alci

katoryba - buciki ja kupuję tak że w domku odrysowuję stópkę maluszka i wycinam taką wkładeczkę z papieru (z taką wkładką to i bez dziecka kupuję teraz ale na początku trzeba poznać stópkę i po przymierzać bo czasem buciki są za wąski lub zapięcie jest za ciasne) i wierz mi że rozpiętość nr jest ogromna np teraz synek na lato miał sandałki nr 29 a jesienne kupiliśmy 28 innej firmy, zasada jest taka oby się bucik dobrze trzymał na nodze i żeby można było palec z tył wsadzić jak już stópka jest w środku

u nas tyle się dzieje ze nie mam dosłownie chwili dla siebie, dzis lecimy na szczepienie, za chwile na badania z synkiem, weekend przeleciał na wspólnycm spacerowaniu
a dziś córcia obudziła sie z katarkiem i nie wiem co z tym szczepieniem będzie - dobrze zę do lekarza mamy wizytę zobaczymy co tam sie przyplątało

Hej ho,

a my w domu się kisimy, i to aż do 10 listopada :( zapalenie oskrzeli :( ale oprócz świstów w środku, kaszlu i powrotu kataru dziecko tryska energią, apetyt nie uciekł, śpi ładnie, wiec nie jest źle. Tylko znów szczepienie trzeba przełożyć :/ Szkoda, że znów pogoda spacerowa a my uwięzione...

Fajnie, że tyle piszecie, bo przynajmniej kilka razy podchodzę do laptopa i na raty czytam i mam kilka chwil dla siebie wtedy hihi

Pozdrawiamy Was :-*

Taki kurs by mi się przydał, ale właśnie kasa i czas... Powinnam w ten weekend też się kursować, ale się zastanawiam, czy pójść...

Udało się Lenie być 1,5 tyg. zdrową :p W pracy wczoraj od rana mówiłam, że coś się kroi chorobowego, więc telefon ode mnie nie był zaskoczeniem. Niestety rozważam wychowawczy, ale najchętniej od nowego roku...

Izuniek
user-offline.png
szybkiego powrotu do zdrowia zycze :)

Byłam dzisiaj w zg u lekarza, i Wojtuś szalał na ktg. Aż się położna śmiała że taki spryciarz:)) Już mam od czasu do czasu te skurcze przepowiadające, dziwne uczucie taki skamieniały brzuch. Za 2-3 tygodnie kolejna wizyta może już ostatnia:) Chociaż dzisiaj mi jakaś pani w kolejce powiedziała że mam tak wysoko brzuch że pewnie po terminie urodzę, jak 4 dni po to nawet fajnie - będzie prezent urodzinowy dla Wojtusiowego tatusia:)

Pozdrowionka dla wszystkich i zdrówka dla dzieciaczków:))

Hejo:) Ja wysiadam...Fillo jest taki marudny:/ Nic mu nie odpowiada, a przy tym drze się jak opętany...Koszmar!

Marzenka na ciemne włosy to raczej jasnego koloru nie kładź, bo rude będą;) Jakimiś broązami też nic nie zrobisz, bo na ciemnych włosach tylko połysk będzie się zmieniał:) Ja czym bym nie zrobiła, to wielkiej zmiany nie widać:) Dekoloryzacja tylko u fryzjera, ale to też nie zawsze się udaje. Moja fryzjerka nie podejmuje się takiego zabiegu po innych farbach. Preparaty, których używa działają na farby z tej samej firmy. A zazwyczaj tak jest, ze w salonach stosuję się raczej 1-2 markę kosmetyków, farb itd. Mimo wszystko powodzenia! Przyzwyczaisz się:)

reklama
emri nowe zdjęcie w awantarku filipka -to aniołek przeciez ;) ale dziec jak chory czy zeby ida to marudersto na maksa...siły mamuśka

Do góry