reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

vii dobrze wiedziec o tym wirusie!!! szok normalnie, ze cos takiego sie moze przytrafic:(

katoryba na pewno wymienia nie martw sie:)

paula no nareszcie, ja juz tez sporo o tobie myslalam:) a to co piszesz o starszym bracie to super sie czyta:)
anias to Nadusie cos zlapalo? bidulka...

sallis buziaczki dla Dominiczki!!! a to cos o nocnych krzykach
Dzikie Dzieci - Strona dla rodziców!

Ostatnia edycja:
reklama
eh faktycznie nadprodukcja :)

Domi - najlepszego! przespanych nocek ci zycze :)

Madzioszka - no to weekendzik masz solidny teraz ;) i powodzenia w nowej pracy

Paula - no wlasnie salis ma racje, podaj jakas konkretna date to sie zbierzemy i cie odwiedzimy :) chce w koncu zobaczyc dziecko mlodsze od mojego :)

Anias - trzymaj sie, po antybiotyku na pewno szybko sie bedzie poprawiac!

no i wiecej nie pamietam :/ skleroza normalnie. u nas nic nowego. dzis pierwszy raz zostawie mala na jakies 1,5 godz ciekawe jak bedzie i kto wygra ten pojedynek Majcia czy moja mama ;)

możesz jeszcze zajrzeć do Żyrafy tam też są ubranka.

Z nowości Becikowi wyrżnęła się dziś dolna jedynka:) w końcu:)

Marzena dzięki:) Wprawdzie czasowo pewnie będzie tak jak teraz ale kasa większa i pewna we czwartek jadę się szkolić do poznania:)

reklama
outstanding - nie wiem ile masz czasu do chrztu córeczki, ale pomyśl o zakupach przez Internet (Allegro itp.), chociażby z drugiej ręki jeśli nie masz nic przeciwko :-) gdybym miała coś odpowiedniego białego na tą porę roku sama bym ci pożyczyła :-)
Madzioszkaa - gratulacje dla córci !!

Ostatnia edycja:
Do góry