reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

dzień dobry, dzień dobry :)

martini - przekaż proszę całuski Aluni :*
a drzemkami to może chwilowe przestawienie co? Domi też mi tak się na kilka dni poprzestawiała, a potem sama wróciła do starego systemu. no ale pobódek o 5 to ja nie zazdroszczę, póki co odpukać u nas jeszcze takiej akcji nie było i wolałabym, żeby już tak zostało. szkoda tylko że niewiele mam tutaj do powiedzenia.

izuniek - a może u Lenki też coś z ząbkami jest na rzeczy co?

zaczynają przerażać mnie te choróbska :/ może też wyciągnę wit C i zacznę podawać...
co do basenu wszystko na grupie napisałam, nie chce mi się pisać jeszcze raz tutaj.

reklama
anias no to i was sieklo:/ makabra...

izuniek nasze dzieci to sie chyba zmowily:/ u nas D. zasnal o 19 i w ciagu 2h obudzil sie z wrzaskiem 4 razy. poznije o 23.15 (budzi sie jak z zegarkiem w reku od kilku dni), 1.45 i do 4 smial sie i plakal na zmiane, wrr. a pobudka przed 6 juz na amen. ja juz nie wiem co mam zrobic ale jak tak dalej pojdzie to chyba zwariuje:(

E_v - Jak ja bym chciała znać powód tych rozpaczy!!! Smarowałam żelem na dziąsła, ale trudno powiedzieć czy to jej przynosi ulgę...
Karolq - my w sobotę też ruszamy na Pomorze :) do Gdyni chcemy zawitać hihi

Ciekawe czy Nam uda się przejść po winobraniowym deptaku... Mamy chęć iść tylko we dwoje...

Czy u kogoś jest normalnie?:p

Beti - łączę się w bólu i wariacjach...
Marzenka - zdrówka dla gardła!!! ;)

martini - całuski dla Aluni :*
Melduje się że jeszcze nie urodzilam. Jutro ostatnia wizyta u gin przed porodem chyba :) nawet stwierdziła p. ginekolog ze bedzie gratis, chyba mysli ze urodze do tego czasu
Na ktg podobno pokazuje mi skurcze ale ja ich wcale nie czuje.

Czy słyszałyście o zbieżności pomiędzy liczbą porodów a pełnią księżyca? Kiedyś zagadałam położną na ten temat to powiedziała, że faktycznie przy pełni (oraz 2-3 dni po) jest większy sajgon niż zwykle, a pełnia jest dziś . MOze wyladuje na porodówce i juz bede miała malenstwo przy boku.

Życzę zdrówka dla wszystkich szkrabów i rodzicow.

Witajcie:)

U nas też Sajgon. Pierwszy raz w nocy dał mi Jaś tak w kość, że chciałam go zostawić w łóżeczku i pójść spać do drugiego pokoju. Nie wiem, czemu taki niespokojny i ma problemy z zaśnięciem. Praktycznie w ogóle teraz nie śpi, a jak już zaśnie to tylko na 20 minut. To samo w nocy. Aż P. musiał interweniować, bo mi nerwy puściły i teraz niewyspany w pracy siedzi.

E_V - P. też chciał Jaśka na basen zabrać, ale ja jakoś mam opory. Dominika wygląda na zadowoloną w tej wodzie. Może jak będzie trochę większy to się przełamię.

Madzioszka - ale sobie roboty narobiłaś z tym winem. Szampana Wam się zachciało:) Jaś ma chrzest w tą sobotę (17.09). A my jeszcze musimy się wybrac do spowiedzi, bo karteczki dostaliśmy w tym celu i musimy je oddac przed chrztem. Jakoś nam się nie spieszy do konfesjonału:)

Vii - rewelacyjny ten nocniczek Hani. A Hania już jaka duża. Będzie Ci niedługo pomagać w domu:).

Marttini - buziaki dla Aluni:**

Szczęśliwa - wszystkiego najlepszego :**

Wszystkim chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Miłego dnia wszystkim:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Alunia wszystkeigo naj zycze!!!!

cosa ja wlasnie dzis o tobie myslalam:) bo sie nie dozywalas i obstawialam, ze rodzisz;) a z ta pelnia to slyszalam:) chyba martini cos tak mowila co? a nie czujesz, ze brzuch sie napina na skurczu? no chyba, ze masz takie baardzo delikatne skurcze to moze nie czuc...

zawalka u nas tez atta dzis interweniowali zaspal do pracy biedny:)

dziekuje za zyczenia :*

marzenka niestety to nie na sprzedaż -zachowuje te 2 kiecki na stare lata ;) to moje ulubione z niemowlectwa córy i zachowałam na pamiątke :) bo reszte to dawno spzredałam i rozdałam, ale cieszę się, ze sie kiecuchna przydała :) a slicznie wyglądała bo masz piękną córke :) chyba mój syn uderzy do niej w amory ;)

anias współczuje choroby i to podwójnie! i tobie marzenka też! ile teraz chorych....paskudna pogoda!

ja dzis z kaszlem ale to wina lodów, wyssałam tabsy i juz lepiej :)

dzień dobry:)

Komu dobry temu dobry:)

Najlepszego solenizantom!

Widzę, że nit tylko nasza sobie coś poprzestawiała, na weekend problemy ze spaniem gorączka i katar zgroza.... Teraz na szczęście tylko katar został i też jakiś mniejszy. Obstawiamy ząbki. Betka ładnie zaczyna siedzieć jeszcze łapie pion ale czasem zawodowo już dupencje posadzi:)

Gorzej ze mną... od soboty sama się rozłożyłam, smaram jak szalona i gorączkę mam teraz już lepiej pewnie zasługa polopiryny i 3 apapów. oby przeszo.

Marzena dobrze, że Majeczka ładnie zniosła czas w kościele!

Emri powodzenia! Chłop da sobie radę.

cosa coś jest z ta pełnią. pamiętam jak ja leżałam na romingu to w pełnie mieli wszystkie boksy zajęta:)

Pozostałym mamuśkom wytrwałości:) ja idę zaleć ponownie w łóżku jak już tatuś przejął Betke.

reklama
zwariuuuje zaraz dzis tylko ryk i ryk masakra jakas poszlam na spacer i moglam wogole nie brac wozka bo i tak musialm mala nosic;/ niech te zeby wyjda bo w cibozu wyladuje . Mam ochote na piwko ale to dopiero jak pojdzie spac na noc:)

na rekach spala wlasnie ja odlozylam i co... ryk:(

aaaa i od 14 obiad robie;/

Do góry