reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
dzień dobry deszczowy

Dzięki laski za spaceros!!:D

Emri Biedny Filuś oby mu minęło. co do babki kurcze co ją to obchodzi? Jakbyś mogła to byś go nie oddała, zresztą po to się tworzy instytucje, żeby z nich korzystać i niech spada baba o!

Anias to teraz kolejne ząbki będą i pogryzie nasz wszystkich:D

Izuniek to znaczy, że na stałe wypadasz z grupy spacerowej jam mała będzie w żłobku?? przynajmniej do czasu powrotu do pracy?

Vii jutro stawiasz się w pełnej gotowości? ja myslę:D

Martinni szkoda, żeśmy się nie spotkały.

Katoryba jak dziś lepiej? Pomyśl że jeszcze chwila i znów weekend:D

Miłego kochane!

Juhu,
zawalka - zrobiłam żeberka :) z pomysłu na... wrzuciłam do wora, wsypałam przyprawy i się robiły :)

anias - hehe dzisiaj kolega z pracy też mówił, że mnie widział, machał, wołał a aja nic ;P no relaksowałam się a co!

Izuniek - tylko na chwilę się pojawię w starych stronach i już od razu wszędzie mnie widzą hehe ;P
I jak Lencia w żłobku się zachowywała do końca? do której była?
Stawiam na babskiego focha :)

Madzioszka - czy to eeee to ten kozi rechot? ;)
A co to za nogi na focie? daj jakieś wyraźniejsze bo tam znowu tylko kocyk prezentujesz ;P
Dziś jak zwykle czyli do bani :/ jeszcze tylko 4 dni...
Marzena - też mi się wydaje, że w syropku jest po 3miechu. Nam pediatra i położna kazała w razie W. paracetamol w czopkach. przeliczasz 0,1mg (chyba) na 1kg masy ciała

emri - biedny Filutek :( ale mi go szkoda :( ale szybko wydobrzeje i z gębą pełną zębów będzie się zacieszał :) a babsko w patece jakieś powalone :/ współczuję... chyba bym jej palca w oko zapodała...

ooo M i barwy wróciły na antenę :) można łypnąć okiem czytając ;P
z wieści dzieciowych: Bolo przed kąpielą zesrał się na śmierdząco i wymazał ojca, przewijak i wykładzinę aha no i wannę jak go próbowałam obmyć ;) ale się dziś rechotał myślałam, że się posikam z niego :) bawimy się z nim tak, że wkładamy palce w dziurki od drzwi łazienkowych i on je łapie a dziś L. zaglądał okiem przez te dziurki i tak się zacieszał, że na bank się ze śmiechu posikał ;)

katoryba ale posikal sie L. czy B. bo nie skumalam:)

emri babsko z apteki jakies jeb... az zal czytac. nienormalna jakas!!! az sie zagotowala. buziole dla Filcia zeby sie lepiej poczul.

marzena ja dawalam czopki z paracetamolem i je faktycznie sie daje odpowiednio do masy ciala. zreszta pediatra powie ci na wizycie przed szczepieniem. a po szczepieniu pojdziecie do apteki obok. kosztuja kilka zlotych te czopki. moze jeszcze w viburcol sie zaoparzcie. u nas sie przydal:)

reklama
Katoryba ja też na M jak Miłość czekałam:)

Martini a jak dziś Tobie poszło z porannymi sprawunkami?

Vii a jak sprzatanie? Teście do roboty się wzięli?

Do góry