reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Beti wózeczek wydaje się spoko. Ciekawe czy gdzieś można by go obmacać. Moja koleżanka ma podobnego typu Prampol i jest zadowolona.

A ja po spotkaniu najedzona i zadowolona :)

emri - zwiedzaliście szpital na 1 spotkaniu w szkole rodzenia? Była jakaś mowa o opłacie?

reklama
witajcie dziewczyny:)
wyjazd do Warszawy do totalna porażka , wyjechaliśmy o 3:30 , prócz czasu na egzamin (zdany certyfikat przyślą pod koniec grudnia) i spotkania ze znajomymi cały czas spędziliśmy w samochodzie, korki korki i jeszcze raz korki. Jazda kierowców przyprawia o płacz i ból głowy. Nie dziwię, się , że tam bardzo dużo ludzi w tym młodych pada na zawał. Śmialiśmy się z mężem, że zwiedzamy Warszawę zza szyb:)
Z nóg ścięło mnie paskudne przeziębienie i od rana nie mogę wyjść z łóżka (dobrze, że laptop jest). Piję ziółka, jem cebuulę czosnek, wącham chrzan. Mąż ma miód kupić , mam nadzieję, że szybko ospuszczą mi zarazki.
Kupiłam łóżeczko , jednak bez szuflady Łóżeczko dziecięce ALEX SUPER ! od LOLEK Radek (1274331756) - Aukcje internetowe Allegro do tego materac pianka-gryka-kokos.
Jak spotkanie, żałuję, że nie byłam:(

miłego popołudnia

anias mnie tez dopadlo przeziebienie i na razie nic mi sie nie poprawia, pije lipe z miodem i cytryna, zakrapiam nos sola fizjologiczna i sse tantum verde. najgorzej w nocy, nie dosc, ze brzuch to jeszcze ten katar:) gratuluje zakupu lozeczka;)

witam już nie tak z rana, taka ładna pogoda za oknem , chłopcy na spacerze, potem basen a ja leżę w łóżku:( paskudny katar patrzeć na oczy nie pozwala.
vii-trzymam kicuki:)
miłego dnia

Cześć dziewczyny:)
Ja snuję się jeszcze w szlafroku, lubię takie dni kiedy nie trzeba nigdzie się spieszyć:)

Katoryba nie zwiedzaliśmy, babka śmiała się, że jakby pokazała nam na początku sale porodowe to byśmy wszystkie pouciekały:) Co do cen to 150 zł komercyjna sala do porodu, 200 zł poród w wodzie, po porodzie nie chcę kłamać, ale chyba 250 zł pobyt do 3 dni, 300 zł dłużej.

Anias podziwiam Cię, ze w ogóle wybrałaś się do tej stolicy naszej, kawał drogi...Kuruj się teraz i odpoczywaj:)

Wczoraj byliśmy u Dariusza w Przylepie, rzeczywiście ceny mają niższe niż w sklepach w mieście, ale i tak jest drożej niż na allegro. Te same rzeczy można kupić o wiele korzystniej:) W przyszłym tygodniu w Przylepie mają mieć dostawę nowych wózków.

anias:) to teraz biedna musisz leżeć jak faceci na basen poszli... no, ale jak trzeba to trzeba :) kuruj sie szybciutko :) zazdroszczę, że już masz łóżeczko dla maluszka... super :)

Beti1986 kolejna biedna chora... pogoda nie sprzyja naszym osłabionym organizmom... dużo zdrówka :)

emri też chyba musimy sobie zrobić wycieczkę do przylepu... a to tak każdy musi za pobyt w szpitalu płacić ?? i to jest nasza bezpłatna służba zdrowia ?? ehh

a my dzisiaj byliśmy na giełdzie... kupiłam kozaki cichobiegi, bo w zeszłym roku oczywiście kupiłam mega wysokie i teraz nie mogę w nich chodzić a do tego kurtko-płaszczyk, bo mój stary zapina się tylko pod szyją i już mi strasznie zimno, a co najważniejsze kupiłam koszule do karmienia i szlafrok już do szpitala :)

Vii pisałam o salach komercyjnych. Te "wspólne" są bezpłatne:) Osobiście chciałabym trafić na wolną płatną salę do porodu, bo wyobrażając sobie swój poród to widzę się tylko w niej;) A po porodzie idę na wspólną salę, bo będzie mi raźniej, liczę też, że dziewczyny pomogą po sąsiedzku w razie czego;)))
A Dariusz w tyg. otwarty jest 9-19.30, w weekendy 9-14 jakby co:)

witam prawie z rana :) co tu ostatnio tak jakoś ucichło ?? wyczerpałyście wszystkie tematy na spotkaniu czy co ??

jak tam nasze chore brzuchatki ??

Myyszaaa a Ty gdzie się podziewasz ??

emri, karotyba jakie nowości w szkole rodzenia ??

reklama
Vii pisałam o salach komercyjnych. Te "wspólne" są bezpłatne:) Osobiście chciałabym trafić na wolną płatną salę do porodu, bo wyobrażając sobie swój poród to widzę się tylko w niej;) A po porodzie idę na wspólną salę, bo będzie mi raźniej, liczę też, że dziewczyny pomogą po sąsiedzku w razie czego;)))
A Dariusz w tyg. otwarty jest 9-19.30, w weekendy 9-14 jakby co:)

też mam nadzieję trafić na wolną płatna salę do porodu, a po porodzie oczywiście sala pojedyncza.

mam dziś strasznego doła, płakać mi się chce, burza hormonów jest paskudana:-(

Do góry