anias:)
Fanka BB :)
witam już nie tak całkiem z rana
mam nadzieję, że mała jest zdrowa i to, że w 4 tyg urosła 6 to nic nie zmienia... chociaż trochę mnie to martwi, bo do tej pory pomiary z usg zgadzały się z OM...
co do kredytu to wczoraj całego neta przejrzałam i wiem tyle, że czasem bank godzi się na dostarczenie zaświadczenia, że zrezygnuję z urlopu wychowawczego i właśnie to zaświadczenie od pracodawcy... sama już nie wiem co z tego wyjdzie... ja tam uważam, że to jakaś dyskryminacja, bo dlaczego prawdopodobieństwo zwolnienia kobiety z dzieckiem ma być większe niż nagła choroba, czy zwolnienie kogoś na umowie na czas nieokreślony...tego się nie przewidzi a jak dla mnie dziecko to argument za, bo przecież będę robić wszystko żeby mieć pracę i utrzymać dziecko... ten kraj jest to kitu... nikt nie pomaga młodym...
no i nic już nie wiem... doradca powiedziała, że wnioski w takich sytuacjach przechodziły, ale to zależy od indywidualnego podejścia analityka także nie da nam 100% pewności, że decyzja będzie pozytywna... a jak zadzwoniłam do oddziału banku to bardzo niemiła pani powiedziała mi, że nie ma takiej opcji żeby te dochody były uwzględnione...już mi się normalnie wyć chce...
vii nie denerwuj się bo Hania denerwuje się z Tobą. Będzie dobrze zobaczysz gdyby było coś nie tak to lekarz napewno by powiedział a Hanusia poprostu duża i silna babeczka będzie po mamusi.
Odebrałam wyniki z uczty glukowozowej - mieszczę się w normach Dziś praktycznie cały dzien przeleżałam , jestem potwornie osłabiona. Misiek przywlókł jakieś przeziębienie ze szkoły i mnie zaraził. Mam nadzieję, że szybko odpuści.
zmykam pod kołdrę miłego wieczoru