reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Hej

WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI DNIA KOBIETEK :-D

Jeszcze w chodzę(no dobra kulam się) w wersji spakowanej.... moja córa mogłaby się zdecydować i dac znak :-D np trzy puknięcia matka rodzisz za trzy dni :-D Ale jakoś jej to nie wychodzi :-D

Paula_ZG - witaj :-)

Zniknęłam na weekend i już nie wiem co komu odpisać :-)

Co do sali po porodzie ja leżałam w 3-osobowej :-) Prawie nie narzekam - jedna babeczka miała non stop kogoś miała... Co może nie przeszkadzać ale jak się z ciebie leje... to nawet do kibelka głupio było wyjść... Ale ona sama w związku z tym że mamusię chciała mieć cały dzień poszła na salę komercyjną :-) I miałyśmy luksus - bo obie z drugą babeczką miałyśmy gości na 30 minutek i spokój :-) No i wszystko tez od dzieci zalezy :-) Moje dopiero w ostatnią noc zdecydowało się wyć i nie dać spać innym :-D

Pozdrawiam i wracam do oczekiwania na objawy :-D

reklama
dzień dobry!
Napisałyście jak szalone:-)

Ja nadal w 2 paku jak widać. Nie urodzę w biegu zwalniam tempo:D Od jutra:D

Vii jak szczepienie dałaś radę?
Mysza ja tu proszę się nie wbijać w kolejkę oczekujących:) Numerki obowiązują:D

Wszystkiego najlepszego z okazji święta;) Niech każda kobieta o sobie pamięta:-D

A gdzie przysługująca para rajstop i goździk? :D

my już po szczepieniu... był straszny płacz :( biedna Hanulka darła się w niebogłosy, jeszcze nigdy nie słyszałam żeby się tak zanosiła :( zjadła i się uspokoiła :)

ma już 56 cm i waży 4500 kg... co trochę mnie dziwi, bo w piątek ważyła 4205g :/ coś nie tak z tymi wagami chyba :/

viii i zawartosci pieluszki ;) no i waga inna... wystarczy by rozbieżność była-no ale rozebrana była to bym zwaliła na wagę inną...
martini a skąd takie domniemanie gdzie mieszkamy? hihihi
madzioszka ty widze masz taki sam prawie termin jak mysza :D niezle!
paula-jak po wizycie?

dzien kobiet zleciał miło- więc i ja wam złożę życzenia na dzień kobitek!

Szczęśliwa....chmmmm....ze tak powiem, wróżę z fusów ;0;0;0;0;0 ;p
a tak na poważnie - mam dobrych informatorów:) :p

a mój m dopiero zawitał do domu...i jeszcze nie uslyszałam życzeń;/;/;/;/ale nie będę psuć sobei i jemu humoru....widzę, że pada na ryjek;/

Vii ja też myślę, ze to wina wagi, jak się nie robi ały czas na jednej to później są rozbeirności

Szcześliwa a no mammy podobnie i jeszcze między nami jest Izuniek, ale my nic wspólnie nie teges:-)

Marttini nie gniewaj się na swojego, nawet jak zapomniał to nie specjalnie.

wstawać śpiochy :)

która się dzisiaj rozpakowuje ?? :)

ja dzisiaj padam... nie wiem czy to wina tej szczepionki czy co, ale Hania źle spała a ja razem z nią... zasnęła po 20, a później obudziła się po 1, długo jadła, poszła spać przed 3 i tak ulała, że musiałam ją przebrać... rozbudziła się, płakała i znowu chciała jeść... znowu bardzo powoli :/ zasnęła po 5 i po 6 się obudziła :/ ehh oby jej tak nie zostało :(

nie wiem katoryba jak Ty jeszcze żyjesz, bo ja po jednej takiej nocy padam :/

a jak tam dziewczyny po chustowaniu ??

beti co do herbatki to my podajemy od 4 tyg, ale można wcześniej... tylko u nas np na brzuszek lepiej sprawdza się rumiankowa, bo koperkowa jakoś nie działa i w dodatku Hani kompletnie nie smakuje :( zresztą żadna jej nie smakuje, opluje się przy piciu zwykle, a później "oddaje" ile się da :/ woda też średnio jej wchodzi :/ lepiej wychodzi ;)

reklama
hej Kobitki :)
jak po wczorajszym naszym święcie samopoczucie? jutro chyba święto Chłopa :)
dziś mój termin wywróżony przez Ciebie Vii :)
na razie cisza ;p
która mi tam chce znowu przed szereg wyjść?? ;p
miłego dzionka

Do góry