reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

no chyba mi nie zyczycie zebym do kwietnia zapakowana chodzila;) mi sie cos wydaje, ze w przyszlym tygodniu urodze, mam dosc duzo skurczy, zwlaszcza wieczorem i nawet czasem sie zdarzaja takie bolesne. a jak mam skurcz to czuje parcie w dol. i tak mi sie zdaje, ze maly juz sie pcha na swiat:)

katoryba ten twoj chlop to zloty chlop widze:) ja nie wiem jak to nas bedzie, pewnie teksty w stylu, ze ty nie pracujesz to wstan:) a opalanie calkiem, calkiem:) szykuje sie bo jutro kolezanka robi mi sesje z brzuszkiem:)

anias niezla ta promocja, bardzo tanio wychodzi. ja na razie mam spory zapas weic poczekam na nastepna promocje. a co chusteczek to domyslam sie, ze one bardzo ulatwiaja zycie i tez bede ich uzywac. patrzylam an sklad i tam jest glownie woda.

ja tez skorzystam ze szpitalnych koszul choc na liscie ze szpitala co zabrac ze soba to oni pisze zeby miec koszule. bez sensu:/

madzioszka jak tys sie bez tv uchowala:) to jakies nowoczesne podejscie czy brak kasy na sprzet? ;-)

vii ja tez sie pisze na odwiedziny u ciebie:) mam nadzieje dotrwac w dwupaku wiec musimy sie spieszyc!

emri maly kolos nam rosnie, poki co to przoduje w wadze;)

mysza te twoje posty sa jakies takie zwariowane, ze czasem nie wiem o co chodzi:) przemawia przez nie szalenstwo, hihihi!!!

apmg koniecznie napisz jak tam werandowanie przebieglo, czy byly ryki z bryki czy calkiem spokojnie:)

reklama
apmg Tobie to dobrze, że masz pomoc... ja sama piorę, wieszam, prasuje, gotuje, sprzątam, przebieram i kąpie... ładnie Nataszka przybiera :) wygląda na to, że Hania nadal najmniejsza...

Beti ciekawe czy przeczucia co do porodu się sprawdzą :) ja urodziłam w dzień, w który wcale się tego nie spodziewałam ;)

Anias a Ty już byłaś z Nadią na jakichś zakupach w markecie ??

a co do spotkania to na grupie :)

wstawać śpiochy :)

wreszcie weekend i będę mogła się wyspać :)

wiedziałam, że pogoda się popsuje i chyba tyle z naszego jutrzejszego spaceru :( i w dodatku nadal nie mamy folii na wózek...

miłego dnia Babole moje :)

hej:) ja już wstałam :)
ale z Ciebie ranny ptaszek Vii :) a może to zasługa Hani :)
Miło się czyta te wszystkie posty, że nasze forumowe dzieciaczki tak ładnie rosną :))
miłego dnia Mamusie i Brzuchatki :)))

kurcze Kordek Ty też już bliżej niż dalej :) zaraz znowu się posypią dzieciaczki :)

a Hania śpi tylko jak na złość ja nie mogę... po 7 coś sobie gęgała i oczywiście wstałam na równe nogi, ona dalej śpi a ja już zasnąć nie mogę...

Witam się z rana,
U nas nocka ciężka. Chyba za wcześnie pochwaliłam Bolcia :/ Fakt, że zasnął ok 21 ale obudził się chwilę po 00:00 i wisiał na cycu 2h!!!! No myślałam, że oszaleję :( i potem jeszcze 2 karmienia. Ostatnie od po 6 więc już od tej pory jestem na nogach :/ Teraz śpi więc i ja spróbuję pospać, choć pewnie nie zasnę i tak.

Hania żeby się najeść przy cycu to chyba by musiała pół dnia ciągnąć...a już po minucie zasypia i żadne ciągniecie za uszko, smyranie policzka, czy noska nie pomaga... śpi i koniec... także żeby nie butelka to byśmy się obie zamęczyły...

a i póki co nie widać żadnej reakcji na smażonego schabowego czy czekoladę ;)

Witam Się i ja z rana :-)

zmęczona, nie wyspana - o 2 wstałam wyspana i nie wiedziałam co ze sobą zrobić :-( Małe skacze w brzuchu... I pokazuje mamie że przez pępek też można wyjść ...

Beti - bo czasem moje posty z doskoku pisane :-) jak coś ustawiaj mnie :-D Że bym pisała zrozumiale :-D

Katoryba - bo dzieci się nie chwali :-D Zawsze po pochwale na złość robią :-) Ze starszakami to też tak działa :-)

Vii - to gratuluje :-) a z karmieniem piersią tak jest - że czasem się godzinami z dzieckiem siedzi :-) Bo ono je i je i je :-)

Kordek - właśnie zauważyłam że znikłaś i wczoraj się nie odzywałaś :-)

Pozdrawiam

dzień doberek!

Vii gratuluje nie posiadania reakcji na jedzonko:-) schabowy dobra rzecz. Hania jest najmniejsza bo taki jej urok będzie najdrobniejszą dziewczyną z tego co się zapowiada. Nie chcę Ciebie martwić ale czytałam, że na weekend na miny być na minusie i śnieg.

Kordek jak remont zakończony? Tobie to już mało czasu zostało na wojaże;-)

Katoryba to nie jest kwestia chwalenia, po prostu miał gorszą noc. Dzieciaczki trzeba chwalić, żeby znały swoją wartość.

Beti no wiesz? Stać mnie na TV:-D Nawet mam w piwnicy tylko jakoś nie potrzebuje go do szczęścia. Od ponad 5 lat nie mam i jak widać żyję:-D Fakt czasem jestem nie doinformowana co się na świecie dzieje ale za to o ile szczęśliwsza:-)

Wczoraj sie was naczytałam, że sprzątacie, że sama się wzięłam i zrobiłam porządek w szafach i miejsce na wiele rzeczy. Niby nic nie zrobiłam na wysokie półki mi mój W wrzucał a namachałam się jak głupia. I teraz nie wiem wylazła ze mnie starość czy ciąża:-D:laugh2: Późneij tylko trochę gorzej się zrobiło i spałam prawie 12 godzin za to. Ale nie wiem czy wyspana. Wiec laseczki to ja wam zabrałam was dzisiejszy sen przepraszam!

Miłego dnia babeczki

reklama
i to by bylo tyle w temacie mojego odsypiania... juz wisi znowu :| a ja zajadam platki z jogurtem, zurawina, rodzynkami, pestkami dyni, migdalami i bananem. Ciekawe co tym razem na niego spadnie ;)
W miedzyczasie poluje na lezaczek ;)
A Hania to wygodnisia - co sie bedzie wysilac z cycka jak z butelki szybciej leci :)
A wlasnie - o tej 6 dalam malemu butelke (bo odciagnelam troche wczoraj z mysla o dzisiejszym wyjsciu ale nie pomyslalam, ze to za dlugo na stanie w lodowce), i oczywiscie 2 razy sie zachlysnal (a bylo tam zaledwie 45ml) a potem zarzygal mi cale plecy przy odbiciu :/ Łobuz :|
Madzioszka Ty tak nie szalej z tymi porzadkami. nie dosc, ze zaciazona to i chora a jeszcze jej sie porzadkow zachcialo...

Ostatnia edycja:
Do góry