reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Witam!
Już jestem po i mam wrażenie, ze czeka mnie poprawka, Pani zabiła nas 6 pytaniami powalające. Będzie co ma być ot co.

Vii to już nie pierwszy przypadek jaki słyszałam o pomyłce do co płci. niby błąd statystyczny !% to co w zg się tysiącami dzieciaczki rodzą:>? Nie wybrzydzam biore wszystko byle by było zdrowe O!

Kordek to urządzenie jest zadziwiające, nie wiem kto na nie wpadła ale chyba był lekko zdesperowany:-)

Mysza to ile tej karmy bierzesz 15 kg za jednym zamachem? (ja tak przynajmniej robię i zawsze 10 kg żwirku kurier jest wniebowzięty, że to parter:-D

Katoryba jak coś nie ma najmniejszego problemu.

Witam!
Mysza to ile tej karmy bierzesz 15 kg za jednym zamachem? (ja tak przynajmniej robię i zawsze 10 kg żwirku kurier jest wniebowzięty, że to parter:-D

Dla mojej arykotracji - 4 kilo karmy i 15 kilo żwirku :-D Bo moje kocisko nie rusza niczego co nie jest Royal Canin :-D A i domówiłam sprzęt do czesania tego jednego wielkiego kołtuna :-) jak coś mam do oddania szczotkę - dla kota o krótkiej sierści - na długowłosego kota ona jest do kitu...

Pozdrawiam

Myyszaaa a jakiego masz kota ?? wychodzi na dwór, czy to tylko domowy kotek ?? ja też kiedyś bardzo chciałam... i smutno mi, że mój piesek został u rodziców, bo jakoś tak pusto bez zwierzaków...

Mysza to jakiego masz kota? ja mam persa i grzebieniem go lecę z takimi okrągłymi zakończeniami, ale teraz go ogolę jak się mała urodzi. Moje koty to w ogóle ewenementy o ile pers jada wszystko to moja kotka nie ruszyła royala. Mogę zapytać niedyskretnie gdzie kupujesz?

Vii o ile mogę się wtrącić jak chcesz zwierzątko może warto pomyśleć o adopcji? Jakbyś wzięła takiego starszego to i wychowany tj kuwetę zna i będzie wdzięczy za przygarnięcie. Odradzałabym schronisko ale są inne instytucje w zg z których można wziąć, Tak jak ja mojego Kacpra, stary bo stary ale wdzięczny i kochaniutka morda z niego.

Persopodobnego :-) Jakieś półtora roku temu zdecydowaliśmy że chcemy kota :-) Adoptowaliśmy go od babeczki z Legnicy :-) Kotek czysty, łasi się - cały czas domowy na dwór nie wychodzi :-)
No ja zakupiłam szczotke - bo myślałam że będzie ok - ale szczotka po wierzchu czesze... I co za tym idzie - kołtuny robią się przy skórze :-(

mały jak się wydziera to tak wierzga nogami, że sam sobie ten masaż robi chyba. Jest taki silny, że już nie raz mocno oberwałam. W takim stanie nie sposób wykonać mu takich zginań. Robię mu wtedy masaż brzuszka, czasem pomaga.
O kataterach czytałam już dawno. Koleżanka mówiła, że termometrem też robiła. Ale pediatra mówiła, żeby nie robić takich rzeczy, bo można uszkodzić zwieracz odbytu a poza tym dziecko nie nauczy się samo wydalać gazów. Ale sama już nie wiem... może by spróbować... w końcu ludzie tego używają i dzieci później jakoś funkcjonują... A tonący brzytwy się chwyta.

Mysza oby kurier to wniósł bo jak coś to Mikołaj na plecy będzie musiał zarzucić :) albo łopatką na raty wnosić ;)

Madzioszka
pewnie zdasz na 5 tylko tak gadasz... a jak zdrówko?

reklama
Witajcie dziewczyny:)

Ja przez cały weekend leżałam i ryczałam. Coś mnie napadło. Jak mąż pytał się o co chodzi, nie wiedziałam, co mu odpowiedzieć. Po prostu żyć mi się nie chciało. Dziś już ok. Myślicie, że tak witaminy mogły na mnie zadziałać, bo zaczęłam brać ten kompleks dla kobiet w ciąży i z DHA. Chociaż to pewnie pogoda.

apmg - gratuluję córeczki:) Coraz mniej brzuchatek na forum...

Widzę, że z wózkiem nie będzie tak łatwo, jak myślałam, jeśli tyle z nim problemów później, nie wiadomo na jaki się zdecydować.

mysza - ja też czekam na paczkę - coś mąż zamówił i kazał mi nie wychodzić z domu, żeby ją odebrać.

Miłego dnia dziewczyny:)

Do góry