reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Wyjazd w góry odwołany, mamy tylko czopki paracetamol w domu i to mu zaaplikowałam bo miał 38,3, no i dentinoxem smarujemy, w poniedziałek pojedziemy do lekarza jak nie będzie poprawy:/ Biedactwo moje kochane, żeby to tylko ząbki były. Co do kupek są raczej zbite, kataru też nie ma, ale widać że cierpi:/

reklama
Witam się dziewczyny. My dzisiaj dzień miałyśmy pełen wrażeń w końcu pierwsze urodzinki. zmęczona jestem strasznie, padam więc jutro się zmobilizuje i nadrobię co trzeba a dziś życzę miłej nocy wszystkim ;)**

WIELKIE OGROMNIASTE buziaki i życzenia dla kolejnego roczniaka:)oby wesoło Noemi rosła i uśmiech nie schodził z jej twarzy:)no i zdrówka, zdrówka przede wszystkim :)

Siw@ - myślę, że może jednak to być trzydniówka, przy ząbkach tak wysoka temp raczej nie jest, choć wiadomo każde dziecię inne;/temp jest podwyższona - ale 38st. u nas na ząbki nigdy nie było...obserwuj - może być, że zęby, a może być, że przy okazji ząbków co innego się przyczepiło (tak czesto niestety bywa) a rodzice mylnie sądzą, że temp od ząbków...daj znać jutro co tam!!!koniecznie!
Gogoja, Paulineczka - oczpoczełyście choć troszkę? czy sprzątanie świata w dzień wolny urządziłyście:) :-D
pozdrawiamy resztę:)

Juhu,
Ja urządzałam sprzątanie świata w nowym mieszkaniu mojej siostry. 9h szorowania, ręce mi opadają, plery bolą... leczę ciało (i duszę :| ) browarkiem...

MamusiaNoesi - dla Noesi:
Wszystkim kopary opadły do ziemi,
bo dzisiaj roczek skończyła Noemi!
Niech kolejny rok będzie równie udany,
to życzenia od Bolcia i jego mamy :)

siw@ - ja bym podała ibum na zbicie i przeciwzapalnie. Nic więcej nie zrobisz - trzeba obserwować. Tak jak dziewczyny piszą - zęby, trzydniówka, albo pocątek czegoś. Jak na razie nie widać nic więcej to nic nie poradzisz niestety :( biedna Ty - serce matki najbardziej boli jak się coś dziecku dzieje... daj znać jak po nocce.

Izuniek, gogoja - współczuję obsranych wyrek :/

Mnie nie było cały dzień w domu. Bolcio z tatą sam. Nie było dzisiaj drzemki, za to jak wróciłam to sajgon w chacie. Tata stwierdził, że nie chce mieć więcej dzieci. I to chyba poważnie było...

katoryba bo tatusiowie myslą że my w chacie siedzimy tylko na forum popijając kawunię, a dziecko się grzecznie bawi samo ;) mój dziś dla odmiany przy ludziachstwierdził że trzeba o drugim pomyśleć... nie wiem czy się cieszyć czy bać.
siwa- u nas kiedyś była gorączka 2 dni bez powodu. to jest jeszcze gorsze niż zębowa lub trzydniówka. bo do tej pory nie daje mi spokoju od czego to mogło być...
NOEMI STO LAT :*:*:*

Noesia najlepszego:*
Dziś już lepiej było, przed 22 zbudził sie i było 38,1 dostał czopeczka i było nienajgorzej, lepiej niz wczoraj, ewidentnie widac ze zabek mu dokucza bo paluszka tam pcha caly czas, dzisiaj dal sobie tam zajrzec i rzeczywiscie kawałek jedynki jeszcze pod skórą, dziwnie tak trochę, jak mu smarowałam dentinoxem wydawało mi się ze całego zęba czuje, jak patrzyłam wczesniej to krecha taka a jak sie przypatrzyłam dziś pod światło to 1/3zęba jeszcze za błonkom, nie wiem czy to by aż do gorączki doprowadziło, jest marudny, dużo pije ale apetyt normalny, swoje zjada, może to ta trzydniówka:/

Cześć ;)

Dziękujemy wszystkim i każdemu z osobna za życzenia urodzinowe i pamięć ;))****

Katoryba tak to jest nowe mieszkanie, wielkie sprzątanie, potem urządzanie, ale na koniec jak efekty cieszą oko ;)) Wierszyk dla Noesi bardzo śliczny dziękujemy ;)** i buziaczki dla Bolcia od Noesi ;**

Siw@ my teraz też przechodzimy męczarnie z ząbkami u nas 4 idą 2 na raz u góry. Gorączka już w standardzie od 3 dni 37.5 i dzisiaj budziła mi się w nocy co chwile a ok 2 się całkiem obudziła płakała u siebie w łóżku i nie chciała wcale iść spać, podałam jej nurofen i po jeszcze 15 minutowej walce w łóżeczku żeby poszła spać zabrałam do siebie ;) to już tak twardo spała że ani razu nawet nie mruknęła ;)

Vii wielkie gratki dla Hani;)** taka już z niej samodzielna dziewczynka ;P a swojoą drogą tak leci ta ciąża twoja pamiętam jak niedawno pisalaś tu na bb, że suwaczek tak nieśmiało jeszcze wstawiłaś :**

Salliss tak jak tatusiowie myślą to by było fajnie a rzeczewistość jest całkiem inna ;D. Pewnie jak by się z nai zamienili na trochę to szybko by zmienili zdanie ;)

Co do tematu kubków mamy butelkę jeszcze ale jak się napije to rzuca gdzie popadnie, albo rozlewa i rączkami rozmazuje pije ze słomki ale muszę jej trzymać bo tym bardzie nawet nie chce pić od razu wylewa i ma zabawę ;) Niekapek z lovi ten z dzióbkiem nie polecam strasznie ciężko z niego pić u nas stoi w nieużytku raz spróbowała i jak go widzi nawet nie ruszy go, zastanawiam się właśnie na tym kubkiem z lovi 360 żeby jej teraz kupić ;)

Miłego dnia ;)))***

reklama
Do góry