Hej
Aniu ja rowniez dodam - odwazna Mamuska z Ciebie
ja raczej tak jak asiek1000, schematowa mama ze mnie, choc Moja Mama mowi ze ze mna byly problemy az do szostego miesiaca zycia az w koncu prababcia kazala podawac zwykle mleko krowie i mama mowi ze wszystkie problemy jak reka odjal
) ale ja bym sie chyba nie odwazyla
Kuna, ja mam czesto to samo tzn. budzenie sie szczegolnie nad ranem z powodu gazow
(( mam nadzieje ze zaraz nam minie ... oby ...
Lariss - z mila checia bym przyszla ale jestem obecnie z Młodym u mamy w odwiedzinkach i wracamy dopiero w pt do zg,ale napewno po poludniu
( nastepnym razem napewno bede !!!
aaaaa, dziewczyny mam pewien maly problem tzn, moj Maluch juz praktycznie wyrosl z gondoli ;/, niestety, a oczywiscie nie potrafi samm siedziec, i nie wiem czy moge go juz wlozyc do spacerowki tak na prawie ze lezaca ( poniewaz nie da rady zrobic cALKIEM lezaco ) ???? bo czytalam ze nie mozna sadzac za wczesnie bo obciaza kregoslup , ale ja nie hcce tak typowo na siedzaca go dawac,no sama nie weim, bo z tego malego fotelika samochodowego tez juz praktycznie wyrosl
((
SylwiaZg - kurcze , widzis zja nie wiedzialm o Promyku,a mam go pod nosem !!
( a mialam wlasnie wypisane skierowanie do osrodka rehabilitacji dziennej ,ale juz jestem zapisana na Podgorna, czy moge dostac jezscze jedno skierowanie i pojsc do Promyka?? Nam zlecono rehabilitacje , ale nie ukrywamm pani doktor nie byla zbyt mila
(
aaa jeszcze Lariss - dzieki za telefon i szczegolowe informacje,zawsze mozan na Ciebie liczyc
) buziaki:**
ale mamy dzis sloneczny dzien, buziaki Mamuski :****