reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2010

Dzień dobry!!

Meegii mam nadzieje,że już nie urośnie fala... Trzymam mocno kciuki!!
Mój mąż dziś na powodzi jest w miejscowości Tarnawa (chyba nie pomyliłam) i mówi, że woda na równi z wałami jest... Robią co mogą chłopaki, żeby pomóc... Oby ta ciężka praca coś dała...

Sylwia, ja bardzo chętnie na aquaaerobic bym chodziła z tym, że musze poczekać na większą ilość pieniążków :) Jak tylko przyjdą, to się zapisuję :)

A co u nas...
Adaś się przeziebił i już prawie tydzień walczymy z katarem... Dzidzia marudna, noce kiepskie... :( I chyba ząb jakiś idzie, bo to co wyprawia bobas jest nie do opisania :(
W poniedzialek musze oddac prace, ktora jest nieskonczona, a przy marudzie pisac jak nie ma :( Slawek moj pracuje 24/24, tez musi odpoczac...
Tak wiec ciezko jest :(
Kuna i Kasperek też chorzy ;( napisze Wam jak będzie co i jak.
Agacie ciezko juz, zreszta sama moze napisac!!
Somiracle duzo sil zycze!! I mase klientów :):*

Adas spi, obudzi sie i idziemy na spacer, goraczki nie ma... Z pogody korzystac trzeba :))

Milego dnia!!:*

reklama
Właśnie Laura lubi pić z tych smoczków imitujących cyca;)
Z tych zwykłych nie chce....
Ale wczoraj musze pochwalić moja córunie :)
Wypiła 20ml(wiem, że mało ale już coś) bez żadnych fochów i nawet się uśmiechała przy tym:-p
Dziś też będziemy próbować dać herbatke, zobaczymy czy się przekonała czy tylko taki chwilowy wybryk:-D:-D

Megii jesteśmy z Tobą:*
I z chorymi Mamusiami i dzidziami też;*********

Hej Mamuśki:-)

Meegii4- ta powodź to naprawde tragedia dla wielu rodzin. Wcale się Tobie nie dziwie ze jestes w dołku - chyba każdy by był. Mojej przyjaciółce też zalało dom za Zielona razem z prześlicznym ogrodem - jest zalamana, tyle pracy i pieniedzy w to włozyła, szkoda gadac...
Trzymam Kciuki aby u Ciebie skonczylo sie to jak najlepiej !!!

SylwiaZG - kurde musialam cos przeoczyc co do tego aerobicku - mozesz szerzej cos o tym napisac ( jezeli juz bylo to z gory przepraszam ) - bo ja bym była chętna!!! Gdzie się odbywaja zajecia? w jakich dniach, godzinach itd Bardzo proszę :zawstydzona/y::-)

U Mnie w sumie Maj straszny miesiac :( nie ukrywam, i w interesach i w ogole...
Kwiecien 10000 razy lepszy był :no:
Obecnie pozyczylismy znajomemu auto - zatarł nam silnik :wściekła/y: oczywiscie on pokrywa koszta naprawy ale musielismy jechac do mojej mamy pozyczyc od niej samochod, bo bez auta nie ma sie jak ruszyc... teraz na dniach jedziemy kupic cos malego dla Mnie - planujemy peguota 206. Pod koniec czerwca czeka nas przeprowadza z obecnego mieszkania. Ale z tego to wsumie jestem zadowolona :-) poniewaz znalazlam super mieszkanie z ogrodem i tarasem - dla Nas jak znalazl jak juz bedzie z Nami Dzidzius i jeszcze nasz Piesek bedzie baaaardzo zadowolony :-)
Ogolnie jestem dobrej mysli ze wszystkim :tak:

Zmeczenie zaczyna mi powoli doskwierac, wciaz preznie szukam odpowiedniej Dziewczyny do pracy - niestety jest bardzo ciezko o kogos kto choc troche orientuje sie w branzy ...

BUZIAKI MAMUSKI, MIŁEGO DNIA :**
I W KONCU LEPSZEJ POGODY ....

Somiracle

ja od czerwca na 16.00 w soboty. Hotel Dana na Leśnym. W ten week nie dam rady, ale Ty jak się zdecydujesz to chętnie posłucham co i jak:)

Grafik basen

i cennik http://www.danaspa.pl/pdfy/cennik fitness.pdf

Powodzenia w poszukiwaniach pracownika. Niestety chyba nie znam nikogo kto szuka takiej pracy, ale pomyślę jeszcze.

A mu jutro śmigamy na forumowy zlot. Po 2,5 roku pisania poznam dziewczyny z forum rówieśniczego Olki:)

I Wam miłego weekendu życzę, bo zakładam, że nasz taki będzie;)

Witam mamusie. U nas fala już przeszła ale jest jeszcze duży poziom wody. Mąż wrócił do domu i teraz siedzi na wałach, mają patrole bo nadal przeciekają. Ale najgorsze mamy już chyba za sobą. Na szczęście skończyło się u nas na duuuuużym strachu :szok: ale lepiej być przygotowanym na najgorsze niż potem się nie miło zdziwić. Na prawdę bardzo mi szkoda tych ludzi których woda nie oszczędziła :-( cześć z nich straciło dobytek swojego życia :-( My już od dziś jesteśmy w domku i mam nadzieję że więcej nie będę musiała pakować siebie i domu w walizki....

Ja za tydzień odstawiam leki :tak: ale mam nadzieję że maleńkie jeszcze posiedzi sobie w brzuchu :tak: choć ostatnio za dużo stresów mnie dopadło :-( pisze "maleńkie" bo niestety nadal tak się chowa skubane, że nie wiadomo co tam w tym moim brzuchu siedzi :tak:

pozdrawiam Was cieplutko i dziękuję za słowa otuchy :-)

Dzień dobry!!:)

Meegii cieszę się, że ocalał Wasz domek :) Dla męża pokłony za to, że pilnuje wody... Wiem, że ludzie pilnują, ale wiem też, że w niektórych miejsowościach w nosie to mają :( i wszystko jest na głowie strażaków i wojskowych... A pomoc ludzi bardzo, naprawdę bardzo dużo im daje... :)

Przykre jest to, ze tyle domów zalało, tak jak piszesz Ty Meegii i Somiracle... :(
U nas, też było nerwowo, bo brat mój ma ziemię w Modrzycach, niedaloko Nowej Soli i bali się, że ziemię im zaleje... W 1997 roku tamte tereny zalało... :(

A Maleńswto pewnie, że w brzuszku posiedzi jeszcze :) zazwyczaj dziewczyny, które maja problemy w ciąży, są na lekach, na podtrzymaniu rodzą dzieci w terminie :) U Ciebie też tak będzie :) A Dzidzia ma charakterek, nie ma co ;) hihi jak teraz będziesz szła do lekarza i płec pokaże będziecie chcieli wiedzieć jaką pleć ma Bobas?? :) Czy chcecie niespodziankę??:)

Aniu mam nadzieję, że nie przez pomyłkę Laura się napiła i wczoraj też wypiła i dziś też... :)

Somiracle, powodzenia w szukaniu pracownicy!! :-)
Jednej mojej koleżance kazałam CV złożyć do Ciebie :) fajna dziewczyna, pracowita i na pewno zadbałaby o sklep w razie Twojej nieobecności!! Nie powiem, która to :) Sama musisz zobaczyć w niej (odpowiedniej pracownicy) to coś!! Maj już się kończy... Życzę, żeby czerwiec był lepszym miesiącem!! Ściskam mocno!! Dbaj o siebie i synka!!:):*

Sylwia, patrzyłam na ten basen :) i muszę Ci powiedziec, że znalazłam tańszy aquaaerobic w Zielonej Górze :) 13 zł za 45 minut ćwiczeń :) 2 razy w tygodniu jest :) muszę się zmobilizować i zapisać :)

Katarek Adasia jakby mniejszy, mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie lepiej :))

A gdzie podziały się Mamusie? Te których nie ma?? ;/

Pozdrawiamy ciepło!!:)

edit:
Teraz dopiero zobaczyłam, że areobic dla kobiet w ciązy :) a tu gdzie ja znalazłam chyba jest dla nieciążowych :)

Ale cisza na forum:-), ale przy tej pogodzie to nawet się nie dziwię.

Czekam na wizytę u gin w pon i mam nadzieję, że ciąża przestanie być zagrożona i będę mogła zacząć ćwiczyć- basen, jakieś wygibasy itd, bo tak to tylko siedzę i się nudzę, a ćwiczy Okruszek ;-).

Do mam które już rodziły robiłyście masarze krocza przed porodem, daje to coś?

Witam mamusie :-) ale zamarło to nasze forum, cisza jak makiem zasiał. I nawet ta deszczowa pogoda nie sprzyja na wpisy ;-)

emilcia ja ciągle ogarniam sajgon w domu, bo dla mnie te przenosiny były jak przeprowadzka :wściekła/y: ciągle jeszcze nic do końca nie jest zrobione. Ale zaczęłam prać już ciuszki dla maleństwa, bo jak patrze ile tego wszystkiego mam to na 100% nie zdążę z praniem i prasowaniem do lipca jak dalej będę z tym zwlekać :tak: A co do USG to chciałabym wiedzieć jaka płeć tam mnie kopie w brzuchu :tak: ale nie jest to mój priorytet, najważniesze by wszystko było OK :tak:ale fakt faktem dziciątko uparcie się zasłania :-D

Kuna gdzie się podziałaś ????

pozdrawiam Was wszystkie :-)

Agrafa trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!! Daj nam koniecznie znać jak było!!!:)
Co do masażu... Ja nie miałam... Ale wiem, że szybciej poród postępuje jeśli masaż jest :) Duży plus, tylko tyle, że cholernie boli!!

Meegii mam nadzieję, że już nie będziecie musieli z domu uciekać!!
Pewnie, że najważniejsze jest zdrówko Bobaska, a nie jego płeć :) A ubranka pierz póki pogoda jest i ładnie mogą przeschnąć :)

Miłego dnia!! :)

reklama
Cześć Dziewczyny!:)
Kaspi właśnie zasnął więc mogę coś nie coś napisać... Dziś byliśmy na pikniku szkoły rodzenia, było suuuper! Pogoda w końcu dopisała a i świeże powietrze złagodziło dolegliwości brzuszkowe mojego syneczka:p
Emilko, herbatka którą poleciłaś pomogła!!! Mały zasypia po karmieniu i popłakuje tylko kiedy zgubi smoka:D
Dziś mogłam w końcu odpocząć i już marzę o kolejnym dniu spędzonym z małym na podwórku.
Megi, Agrafa, Sylwia, Somiracle obiecajcie, że po porodzie spotkamy się na spacerku! Od kiedy mały się urodził nie mam za bardzo czasu aby się tu udzielać a chciałabym podtrzymywać z Wami kontakt!!!
Aniu_789, a kiedy my się poznamy?? Może Laura miałaby ochotę poznać młodszego kolegę?:) Z Emilką już co jakiś czas sobie spacerujemy po mieście, może dołączysz do nas?

Pozdrawiamy cieplutko z maleńkim Kaspim :-)*

Do góry