reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

mama iza u mnie też do buta sie wkłada prezent:tak: bo u nas jest tak że do buta to tzn upominek ze słodyczami a dopiero pod choinke coś konkretnego:tak:
ja szukam dla Bartka jakiejś fajnej ciuchci ale póki co jeszcze nic nie znalazłam:sorry2:
Yasmine mój kiedyś też w ogóle nie chorował do około 2 lat oprócz katarku bo wtedy nie wiedziałam że jest alergikiem.A jak poszedł do przedszkola to sie zaczęło:dry:
Bartek teraz jak coś chce to mówi:mamuś plosie

reklama
Aguska u nas dokładnie tak samo z mikołajkami jest. Od czwartku w lidlu będzie fajna drewniana kolejka za 99zl. Trochę droga, ale na prawdę fajna, bo widziałam na żywo :-D Lidl gazetka, promocje, ulotka tu możesz luknąć.

Beata te renifery muszą być bombowe :-D Szkoda, że moi sąsiedzi nic takiego nie robią, byłoby weselej :-D

mama Iza no fajna ta ciuchcia ale ja szukam właśnie nie drewnianej podobnej do tej tylko że plastik i na baterie:tak:na allegro patrzylam ale wole isć gdzieś u nas i na żywo zobaczyć jak to wygląda

Beata w czerwcu? To po co w ogóle chowali, mogli poczekać do grudnia. Swoją drogę renifery na Wielkanoc to też ciekawy pomysł :-D

nadia&natan Witam :-)

A co do Mikołaja to my mamy mały problem, bo Rafał ma od lekarki szlaban na czekoladę. I co mu zapakować? Chyba jakieś owoce i ciasteczka. Zgroza. Dziś w ogóle dał czadu. Pani mówiła, że płakał bez powodu. Kiepski dzień chyba miał.

reklama
Do góry