reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Tygrynka potem wkleję nam sie udalo ciut taniej bo siostra miała rabacik 10% zawsze cos ;-)

miłego dnia kobietki

ps. Charlene ta Twja Sara to ale udana :) btw. słodziara z niej na tej fotce przy suwaku

reklama
Dzien dobry Dziewczęta.
Jednak mąż się przydaje. Wrócił wczoraj po drugiej zmianie, rozkręcił mi komputer i naprawił co zepsułam. Musze pomysleć jak mu się odwdzięczyć, bo co tu ukrywać, ostatnio byłam trochę paskudna.

A teraz czas się oderwać od przyjemności i zając się jakimiś obowiązkami, poki potomstwo spi.

Hejka dziewczyny.

Jestem mama zywiolowego 2 latka i 2 mies.malenstwa.
Witam was wszystkie i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.

Moj kochany 2latek jest strasznie zywiolowy, rozrabiaka czy nerwus ale i tak go straszne kochamy.

Pozdrawiam serdecznie

Doveinred witaj :-) Im nas więcej tym weselej ;-)

Magnez1 no to teraz musi być rewanżyk :-D Jednak faceci bardziej nadają się do naprawiania komputerów. My jesteśmy od ich psucia - taki sprawiedliwy poział obowiązków :-D

Hej!

W skrócie:
- wybraliśmy oprawy dla Maksa, ale soczewki A nie odpowiadają i szukamy dalej...
- u ginekologa cytologia
- zdążyłam nawet do fryzjera - obciąć włosy :)
- załatwiona rozdzielność majątkowa
- chłopaki obkupieni na lato
- no i najważniejsze WYLOSOWAŁAM 4 BILETY NA EURO W WAWIE!!!!!!!!!!!!! :) a co tam, pochwalę się ;)

witaj doveinred :)

Hejka
maksolo kontrola bo zaczal Nikos chodzic jak mial 10 miesiecy i kazał nam ortopeda przyjsc jak juz bedzie ładnie smigal...wiec idziemy 9 maja.
Maks chodził po 13miesiącu, Oluś w 11miesiącu. Ale nikt nam nie kazał iść do ortopedy. Poszliśmy sami niedawno z Maksiem, bo nóżki iksy mu się zrobiły, ale jest to całkowicie w normie :)

Sobie robie bardzo jasny roz albo bialy i zawsze Inglot - jakos mi sie nimi najlepiej maluje.

Musze jej jakies sandaly kupic, ale nic fajnego poki co nie ma w sklepach. A jej trzeba przymierzyc bo ma straaasznie szeroka stope :) Z drugiej strony nie bardzo stac mnie na cos super drogiego - najbardziej mi sie podobaly sandalki za 179zl, ale jak dla mnie to znaczna przesada ;)
Ja lakiery Rimmel, bo mają fajne szerokie pędzle ;)

Co do sandałków. Zawsze kupowaliśmy bartki, ale tego lata zwyczajnie nas nie stać... Poszłam do pierwszego lepszego sklepu i dorwałam buty z zeszłego roku - 17,50zł za parę!!!! Nie są skórzane, ani firmowe, ale dobrze leżą na nogach. Tak naprawdę to zakup na 2,3miesiące - zobaczymy czy się sprawdzą

aguska dawaj znać, co tam z rączką Małego

Magnez koniecznie się odwdzięcz Mężowi, bo następnym razem nie naprawi i stracisz kontakt z nami ;)

Jutro ide podpisywac umowe do pracy - hurra w koncu bede pracowac :):)

Dzisiaj kolezanka mojej corci przebila niechcacy jej balon. I nagle taka cisza, wszyscy patrza na wszystkich...Bedzie Sara plakac, czy nie bedzie? Mine ma nieszczegolna...I nagle, z wielkim wyrzutem, mowi: "Jak moglas, Emilka??" Poplakalam sie ze smiechu. Ale za balonem nie plakala :)

Ja tak czasem mowie w zartach, wiec pewnie podlapala :)
Ciesze się razem z Tobą umową o pracę ;)
No i ukochaj tę Twoją poważną i dzielną dziewczynkę ;)

mam nadzieję że nic nie zapomnę:
- witam nową mamuśkę!
- Charlene gratuluję umowy!
- Maks_olo gratuluję biletów! do tej pory słyszałam tylko jęki że nie wylosowali :D
my dzisiaj cały dzień lataliśmy, padam na twarz... dobranoc!

Dzieki za mile przyjecie. Wiadomo im wiecej mam tym wiecej pogaduszek i rad ;-)
W wolnym czasie poczytam was wstecz i zobacze co u was slychac.
Dzis mam gosci bo juterko urodzinki urwisa i to i owo trzeba zrobic. :-)

Maks olo gratuluje biletów nam się nie udało :( kolezance jednej tak ah... co robiłas na glowie?
Doveinred witaj i sto lat dla Synka no i udanej imprezy

my dzisiaj odebralismy dziadkow z lotniska, mlody szalał znowu cały dzien na ogrodzie ja za nim bo ksubaniec to wszedzie wlezie...wczoraj zrobił fikolka na kamloty wstał otrzepał sie i poszedł dalej...masakra on sie niczego nie boi :)

co do tego zgrubienia po szczepeniu to Nikos mial 2 razy. Zeszlo po kilku dniach

Tygrynka tkaie buciki
http://www.maragakids.eu/sklep/obuwie-dzieciece/sandaly/75202157001.html

Ostatnia edycja:
My w niedziele mamy gosci urodzinowych. Oby sie udalo grilla zrobic, niech ta nieszczesna pogoda stanie na wysokosci zadania :)

Moj dziec jest jakis marudny ostatnio.I senny. Dzisiaj zasnela mi w autobusie i musialam ja niesc kawalek...A bylo po 9 - normalnie spi kolo 12 i o tej porze tez poszla spac. I placze i zawodzi ciagle. Nie wiem czy to jakis gorszy okres czy fakt, ze ida jej wszystkie trojki na raz ma tu jakies znaczenie. Oby sie to juz skonczylo, bo nie wyrabiam tego marudzenia :/:/

I jest niegrzeczna!!! Kiedys narzekalam, ale bylo to bardziej "nie zawsze mnie slucha". Teraz prawie nigdy nie slucha...Jak chce zeby przyszla to moge mowic do sciany, mowie "przestan" a ona udaje glucha...Mowie nie wylewaj, poloz, nie wchodz, a ona dalej swoje...Eeeech, gdzie jest moje grzeczne dziecko?

reklama
Hej dziewczyny ja dziś padnięta jestem mały byl trochę niegrzeczny ale dałam radę
z rączką już ok to tylko ja taka panikara jestem i zawsze z igły robie widły:-p
bartuś dziś padł o 20 bo go trochę przetrzymaliśmy ciekawe do której pośpi bo ostatnio to 5.30 czsem 6 i on na nóżkach.

Witam nową mamę:-)
Maks olo ale z ciebie szczęściara:-)Mojemu mężowi sie nie udało niestety
charlen dzieci grzeczne są jak śpią hehe:-D
Marcia fajne te sandałki;-)

Do góry