reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
A ja wczoraj spieprzyłąm coś w kompie, a dziś dobiłam go całkowicie próbując go naprawić. Dobrze, że jeszcze mężowski mamy.

Aguska2017 mój też miał kilka dni taką kulkę pod skórą i czerwony rumień dookoła, ale na szczęście zeszło. Tylko musiało go to boleć bo, nie pozwalał dotknąć.

No mojego też trochę boli bo nie pozwala sie dotykać mam nadzieje że tak jak u was szybko mu to zejdzie
Magnez ja to zawsze cos musze zepsuc w komputerze więc mój m jest do tego przyzwyczajony ale bez niego byłoby ciężko;-)

Aduska2017 spokojnie, minie szybko :-)

Ja jak popsuję coś w komputerze to niestety sama muszę dochodzić co jest nie tak. Czasem mi brat pomoże, ale to z wielkim bólem.

Chyba sie domyslam co zrobiłam - wyłączyłam sobie dyski mieszając w ustawieniach BIOSa. Mogłabym sprobowac je włączyć, gdyby pojawiało mi się coś wiecej poza czarnym ekranem. Po starcie kopma ani DEL,ani F9, ani F10 nie działają. No zesz jasna cholera. Ze tak brzydko się wyraze publicznie

Chyba sie domyslam co zrobiłam - wyłączyłam sobie dyski mieszając w ustawieniach BIOSa. Mogłabym sprobowac je włączyć, gdyby pojawiało mi się coś wiecej poza czarnym ekranem. Po starcie kopma ani DEL,ani F9, ani F10 nie działają. No zesz jasna cholera. Ze tak brzydko się wyraze publicznie
Uuu zdolniacha z Ciebie :-D Może lepiej nie ruszaj już tego...

UUU, Magnez, ja nawet nie rozumiem co powiedzialas :p Mi tata pomaga bo informatyk. To jedyny facet jakiego mam do dyspozycji :p

Ja dzisiaj bylam z Mloda na zakpuach, ale w sumie butow nie znalazlam. Jutro ide podpisywac umowe do pracy - hurra w koncu bede pracowac :):)

Dzisiaj kolezanka mojej corci przebila niechcacy jej balon. I nagle taka cisza, wszyscy patrza na wszystkich...Bedzie Sara plakac, czy nie bedzie? Mine ma nieszczegolna...I nagle, z wielkim wyrzutem, mowi: "Jak moglas, Emilka??" Poplakalam sie ze smiechu. Ale za balonem nie plakala :)

Ja tak czasem mowie w zartach, wiec pewnie podlapala :)

wow Magnez jak Ty to zrobiłaś?? :)

u nas zalatany dzień... nie mam siły, źle się czuję (mąż mnie na maksa rozbujał na dziecięcej karuzeli i do tej pory mi nie dobrze i boli mnie głowa :/), dobrze że chłopaki śpią i mam wolne :D

Marciaa pokaż te sandałki! my planujemy kupić ecco w factory outlet bo tańsze są :p i strasznie mi się podobają...

edit: Charlene ja się znowu powtórze ale Twoja mała jest boska :D

reklama
charlen udaną masz tą córcie:-D
Magnez i ja nie mam pojęcia o czym ty piszesz jeśli chodzi o komputery to ja noga jestem:-p
My dzi mamy w planach odwiedzic moją ciężarną koleżankę:-) nie widziałam jej już długo a jest w 7 msc czyli trochę się pewnie zmieniła:-)

Do góry