reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

no właśnie i ja sie przyłączam do tego że robią takie drogie buciki dla maluchów.ja też już się rozglądałam za sandałkami i powiem wam że gdybym teraz już kupiła to wątpie że przez całe lato mały w nich pochodzi bo noga może sporo urosnąć.wiadomo trochę większe mogą być ale nie o dużo.

reklama
Dokładnie, weźmiesz trochę większe, ale przecież to może nie wystarczyć na całę lato i co drugą parę i kolejne 100zł? Koszmar jakiś. Dobrze, że później już tak stopa nie rośnie, przynajmniej tak mi się wydaje...

Dlatego ja wchodzę też do tych mały sklepików z obuwiem i patrzę na ceny bo można znaleźć coś taniej :-)
ostatnio weszłam do podobnego jak ccc ale nazywa sie nie pamiętam i tam są podobne buciki tylko trochę tańsze oczywiście trzeba patrzeć jeszcze na jakość i na zginanie się podeszwy:-)
czasem też bywaja wyprzedaże z tamtego roku więc jak będe kupowała to chyba najpierw poszukam w tych mniejszych sieciówkach a jak nie znajadę nic ciekawego to niestety kupię te droższe;-)

No właśnie tylko minus taki, że nie można obejrzeć tak dokładnie jak w sklepie i tu ryzyko jest, ale kilka razy zdarzyło mi się kupić i na szczęście bez problemów się obyło :-)

nam 2 ortopedow kazalo przyjsc na kontrole...dziwne, ze Was nie poinformowali. Odrazu wezme buciki i pokaze czy sienadaja. Ja sandalki kupilam w zeszlym tyg ale ecco. Za miesiac beda dobre bo idealne na wakacje a tak calymi dniami na ogrodzie to smiga na bosaka :))

s dzien zabiegany. Moj szanowny juz spi wow...Niko padl w minutke..leci serialik na dwojeczce ze Stenka :)

reklama
A tu widze dziewczyny cisza.
u nas dzień jakos minął w miare troche na dworzu bylimy za to jutro mamy plany iść do mojej ciężarnej koleżanki:-)
Małemu po szczepieniu na rączce wyszła duża czerwona plama taki spory obrzęk:-(

Do góry