reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
dziewczyny pomóżcie!!
mój syncio ma 2,5 roku, chodzi do pkola 8:30-12, zanim zaczął tam chodzić drzemkę miał ok 13, teraz ma o 15, bo z pkola wraca nakręcony, nie jest zmęczony i musimy spacerować żeby się wymęczył, zjadł obiadek i padł, chciałabym zostawiać go w pkolu na dłużej ale nie ma szans, żeby poszedł spać o 13 jak inne dzieci... nie wiem co robić? wstaje ok 7, może budzić go wcześniej? albo liczyć, że będzie naśladował inne dzieci i się położy? ale czy zaśnie? boję się, że szybko znudzi mu się i będzie rozbudzał dzieci :/ poradźcie coś plisss

w przedszkolach panie powinny zająć się każdym dzieckiem, także tym które nie chce leżakować, czytają bajki lub dają jakieś inne zajęcie, być może jednak smyk sam uśnie wraz z innymi, zamiast się bać po prostu spróbujcie, a nóż się uda ... nikt was za to nie wygoni z p-la ;-)

sania mój synek prawie nigdy nie sypiał w przedszkolu zawsze albo się bawił albo chociaż leżał albo rozrabiał;-)nie ma co się bać tylko spróbować przez tydzień i może się przestawi;)

Witajcie;)
U nas pewnie jak Roksa pójdzie to przedszkola to nici ze spaniem... Bo nie pamiętam kiedy ostatni raz mi w dzień spała;) Tylko pozazdrościć tym, których dzieciaczki jeszcze w dzień śpią.. ;) Nie raz próbowałam ją kłaść albo mówiłam, żeby się przespała to nic z tego:)

Dziewczyny co można kupić 2,5 letniemu dziecku? Może coś doradzicie? Bo święta coraz bliżej a trzeba pomyśleć o prezencie;) Myślałam nad kuchnią, bo ostatnio fajnie się bawiła u kuzynki.

Pozdrowienia;)

reklama
Do góry