reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

To i ja cos skrobne,zeby wateczek nie padl:-),
przez dzien to ja mam tak malo czasu, chociaz siedze w domku, zreszta jak jest ladnie to siedzimy calymi dniami na ogrodku, dzieciaki maja raj:-)
ja chyba chce isc do pracy jakies przy biureczku posiedziec, moze wtedy bede miala wiecej czasu na pisanie:-D

a poki co zycze tym , ktore wybieraja sie na urlopiki sloneczka, i milego wypoczynku, a te ktore sa w pracy lub w domu, nie przemeczajcie sie za bardzo;-)

reklama
u nbas leje i brzydko i zimno
w czwartek byl grill u rodzinki, wczoraj Ł był z Kuba na motorze.
a dziś leje
i pewnie bedzie go nosic....

u nas z drzemkami tez ostatnio dziwnie. w czwartek nei spał, i padl przed 19 jak wracalismy od rodzinki, tylko go przełożyłam do łóżka i troche przebrałam
wczoraj usnął dopiero przed 15 i wstał przed 18 :-/ a wieczorem poszedl spac o 22 o dziwo, rano o 5.30 prezyszedl do nas i spal z nami do 8
i juz od 9 oczy trze do spania.

Witam wszystkich:-)
Dawno tu nie zaglądałam ale widzę że coś się pusto tu zrobiło:tak:
U nas nareszcie poprawiła się pogoda. do tej pory cały czas padało.:-( Nie było dnia bez deszczu:-( Ale za to dzisiaj świeci ładne słoneczko więc za chwilę jedziemy na grilla:-)
Idę szykować siebie i dzieciaki.:-)
Pozdrawiam i do zobaczenia:-):-)

zaniedbałam ten wątek ostatnio....teraz mnie 3 dni głowa bolała wczoraj miałam najgorszy dzień do tego chrześniaka na głowie wiec głowę miałam jeszcze raz taką :sorry:ostatnio ząb mi w nocy dokuczał na drugi dzień inny potem mnie kolano bolało ...ciągle coś jak stara babcia normalnie:baffled:

co
oj zaniedbałaś,zaniedbałaś

gdyby nie ciąża to bym nie wybaczyła:-p:-D;-)
a u nas koszmar:no: w czwartek pod wieczór wylądowaliśmy na pogotowiu:-:)-:)-(
niby nic Małemu nie było,ale gorączka wysoka-praiwe 39
okazało się,że dopadło nas zapalenie oskrzeli:-(
od czwartku do soboty gorączka 39,7 kaszel,wymioty kompletny brak apetytu:-(myślałam,że mi serce pęknie
jakby było mało przyjechała do nas siostra M choć przez telefon mówiłam że Przemo chory i Mały złapał lekkie bo lekkie ale zapalenie gardła od jej syna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
po prostu koszmar:-(
wczoraj było nieco lepiej,gorączka na poziomie 38-38,5 apetyt nieco wrócił, także moje samopoczucie trochę się poprawiło
także teoretycznie jestem w pracy,ale myślami tak jakby mniej;-)

Gosiu biedna ta Twoja córeczka...
mój zwymiotował w sumie ze 3 razy ale i tak miałam 3 pralki prania bo w tej chorobie zapomniał,że się siku woła dwa razy-na szczęście tylko w dzień
u nas już trochę lepiej i mam nadzieję,że gorączka nie wróci
a co do pracy - to tam tez masz wymówkę - w ciąży jesteś:-Di nawet jak będą krzywo patrzeć to się nie przejmuj

To i ja do Was dołączę. Mam na imię Karolina i mam synka Kewinka, który dzisiaj ma równe 1,5 roku :-p Teraz sobie smacznie śpi więc mam chwilę dla siebie.

reklama
Do góry