reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Rossa mój przez jakiś czas miał tak że jak był w domu i mieliśmy wychodzić do przedszkola to mówił że nie chce iść ale ja go zagadywałam i szliśmy a już przed samym przedszkolem to sam leciał żeby być szybciej:-D

Bartek jest przeziębiony prawdopodbnie jakieś dziecko musiało na niego nakaszleć w przedszkolu i zarazić ale na oskrzelach nic nie ma syropek dostaliśmy i jeśli nie będzie poprawy to w piątek do kontroli ale powinno być dobrze

reklama
aguśka jaki syropek podajesz małemu?

Ania wczoraj dostała w przedszkolu czerwonego motylka - nagrodę za grzeczne leżakowanie, była bardzo zadowolona, ja powiedziałam że jestem z niej dumna, że się cieszę,
a mała na to: mamo ty powinnaś powiedzieć gratulacje moja kochana Anusiu.:-D

Mam nadzieję, że się przekona do przedszkola i z radością będzie tam chodzić.

Rossa na pewno wszystko będzie ok zobaczysz każde dziecko ma gorsze dni ale jak już się wkręci to nie będzie nawet chciała wracać:-D Mówi już o nowych koleżankach i kolegach?
Bartek bierze Fosidal tzn powinien brać bo nie chce i właśnie jest wojna:dry:od 40 minut jak nie więcej proszę go aby wziął żadne argumenty na niego nie działaja już nawet go chciałam przekupić ale on zawzięcie nie i już.Więc przestałam się do niego odzywać.Ma brać go 3 razy dziennie przez 5 dni a on nawet jednej dawki nie chce wziąść:dry:wczoraj dałam mu po raz pierwszy na noc to najpierw wypluł a potem dałam mu przez sen:-pmasakra....

aguska2017 - zdrówka :), kurcze tez muszę Małą zabrać na rowerek albo spacer z jej wózkiem i lalą na pewno jej się spodoba tylko najpierw mamuśka musi dziecko w buty wiosenne zaopatrzyć :p:p
rossa - jestem przekonana , że Ania przekona się do przedszkola :)

Aguśka moja Ania też fosidalu nie lubi - zawsze był problem żeby wzieła.
NJeżeli chodzi o inne dzieci to trudno jest się jej zgrać i zaprzyjaźnić - mówi o swojej grupie: te dzieciaki, albo dzieci tej pani. Jeżeli o kimś opowiada to: dziewczynka która miała różową bluzeczkę, albo chłopczyk w bluzce z pingwinkami. Stoi gdzieś z boku tej grupy, a kontaktu szuka tylko z panią.

Japaneczka ja własnie w weekend byłam z małą na zakupach i wiosenne rzeczy zakupione. Został nam tylko płaszczyk.

Rossa za kilka tygodni na pewno bardziej się zżyje z innymi dziećmi;-):tak:potrzebuje troche czasu:tak:
mój nadal kaszle ale i tak wyjdziemy dziś znowu na spacerek bo taka piękna pogoda że szkoda siedzieć w domu
Mój ma wszystko na wiosne oprócz czapeczki z daszkiem :-Dno i nie długo jakieś trampeczki trzeba będzie kupić bo na razie ma adidaski

rossa - a ja kupiłam wiosenny płaszczyk na allegro za 15zł (już z przesyłką) używany w stanie idealnym z Reserved jest na prawdę piękny jak za taką cenę :):) trampeczki wczoraj kupiłam, jeszcze jakieś balerinki się przydadzą ale to jeszcze poczekam :)

Ola dzisiaj od rana siedzi w ogródku i bawi się laleczkami :) i ciągle mnie woła bo wrzuca lalki za ogrodzenie do sąsiadów
:eek:

Ola dzisiaj od rana siedzi w ogródku i bawi się laleczkami :) i ciągle mnie woła bo wrzuca lalki za ogrodzenie do sąsiadów:eek:
:-D

Rossa moja Ania na swoją panią mówi mama Odyska a nie pani Amelka:-p, na rodziców swojej koleżanki mówi mama Zuzi i tato Zuzi, a ich Zuzia do mnie ciociu:-p
moja Ania mówi do przedszkolanek pani, a do znajomych ciociu.
Niestety z przedszkola przyniosła słowo: popychadło:crazy:

reklama
Do góry