reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Witajcie dziewczyny:-)
Ojjj ja dziś jestem po ciężkiej nocy:-( Dawid mi coś przychorował. Po 2 w nocy dostał mi wysokiej gorączki i do tego jeszcze biegunka.Biedak troszkę się pomęczył i po 4 nad ranem zasnął. Ja natomiast nie mam pojęcia od czego to, mam nadzieję że to na zęby a nie początek czegoś większego:wściekła/y::wściekła/y:U mnie dziś powoli wychodzi słoneczko, wczoraj prawie cały dzien padało, dopiero wieczorkiem słoneczko zaświeciło:-)

reklama
Witam i ja.

Optyczka a oprócz biegunki i temperatury miał również wymioty?Mój z podobnymi objawami jakiś czas temu dostał grype żołądkową.Ale się namęczyliśmy,raczej ja bo mały zniósł to bardzo dzielnie.Trzymam kciuki by nie było to nic poważnego.

Kuxa wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu.

Marta super że komunia wyszła tak,że jesteś zadowolona.

Atram oprócz tej gorączki i biegunki nic więcej sie nie działo. Jak do tej pory, jeszcze kupki nie było, ciepły jest troszke ale o gorączce za wcześnie mówić.Więc chyba to "tylko" zęby albo i trzydniówka:baffled: zobaczymy jak bedzie dziś i jutro;-)
Macie racje dziewczyny zdrówka dla dzieciaków wszystkich:-)

Dziękuję za życzonka :D

a co do grypy jelitowej... mi sie trafiło w lutym.... Rota+zapalenie żołądka+moje jelito drażliwe..... myslalam ze zdechne. 2kg w jedną noc schudlam i mdlalam jak tylko glowe podnosilam .... masakra.... nkomu nie zycze....

no mowie ci.... a mam dosc dlugi przedpokoj... i jak próbowalam sie zwlec z wyrka (a spimy na materacach bo nam tak wygodniej) to juz będąc na czworaka mdlałam.... jakos rano udalo mi sie doczlapac ale ledwo. i przed samą łazienką usiadlam na szafce. Ł sie mnie zapytal czy chce zimny kompres... powiedzialam tak i fiknełam z tej szafki... a mialam wrazenie jakbym leciala conajmniej z 50 schodów przez conajmniej kilka minut.... okropne wrazenie.... jak sie ocknelam to jeszcze Ł objechalam czemu tak dlugo mi ten kompres robil .... istna masakra....
potem Ł sie zarazil ale ma tak mocny organizm że u niego polegalo to na tym ze rano go "zakrecilo" w żołądku, poszedl "na posiedzenie" i normalnie poszedl do pracy, potem wieczorem jak mu obiad dalam zdążył gryza wziac i wystrzelił jak torpeda do lazienki.... raz zwymiotowal i bylo po chorobie....normalnie mnie rozbroił.
ale u niego tak zawsze.... jak sie kiedys strulismy jakims zarciem to ja całą noc zdychalam a on sobie puscil pare bąków i bylo po temacie.... normalnie niesprawiedliwe :-)

Cześć dziewczyny:-)
Z Dawidkiem juz ok, w nocy nic się nie działo biegunka tez ustąpiła, gorączka też się nie pojawiła:-) To z tych dobrych wieści, złe są takie że leje od rana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i do tego wieje że głowę urywa.A jak u was???

reklama
hej hej
u mnie od rana było słonko a teraz jest paskudnie,wieje,zanosi się na ulewę
wczoraj przeszła burza z gradobiciem wielkości ponad 1 cm:szok: to już 3 burza z gradem od niedzieli
żądam kategorycznie lata:-D

Do góry