reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Farsz na krokiety:
łopatka
mała główka kapusty
pieczarki
cebula

Mięsko dusimy w przyprawach a jak ostygnie to mielimy. Kapustę gotujemy do miękkości a później drobniutko kroimy. Pieczarki trzemy na tarce (małe, długie oczka), dusimy na masełku z dodatkiem wegety i posiekanej cebuli. Wszystkie składniki łączymy i zawijamy w naleśniki. Smacznego :-)

reklama
Ika sos czosnkowy moge litrami :-D:-DTe parówki musze wypróbować i sosu koniecznie duuuuużo. :zawstydzona/y:
Anno25 CO do naleśników rano pyyszna sprawa tylko kto mi je usmaży:-D:-D

Mikusia84 dzięki za uznanie,ale z tymi pasztecikami to naprawde szybko idzie. Wyrobienie ciasta 3min potem sobie samo rośnie i zawijanie pasztecików góra 15 minut i do piekarnika.;-)

Te gołąbki mnie zaciekawiły hmm:-p

nalesniki mozna zrobić dzień wczesniej:-D
ja też kocham sos czosnkowy, nawet do chipsów
zatem polecam tą sałatkę co wcześniej pisałam bo ona jest z sosem czosnkowym - PYCHOTA

reklama
A co tam dziewczyny ze zboczeniem :-D:-DMój mąż ostatnio stwierdził, że jak w dalszym ciągu będę nałogowo przeglądać stronki z przepisami to zamienie sie w Nigelle:-D:-D i będe w nocy do lodówki zaglądąć:szok::szok: A co do Nigelli no coż ciekawie kobieta gotuje:-p

Do góry