reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
witajcie my chyba już zdrowiejemy ale Bartuś wczoraj miał okropna biegunke na szczęście smecta zadziałała i dziś jest już lepiej

u nas spadło troszeczke śniegu ale póki nie wyzdrowiejemy to nici ze spacerku

wiem jak wygląda ospa i na bank to nie ospa bo to jest krosteczka a nie pęcherzyk i one nie pojawiają sie wszedzie tylko z 3 na buzi i tak grupami np. na udzie na przedramieniu wczoraj dałam młodej zyrtec on taki troche antyalergiczny i dziś córa obudziła sie i wysypka zbladła i zmalała.....kurcze ale co to jest i od czego? miała któraś cośpodobnego? ja dziś jej nie dam zyrtecu i poczekam czy ta wysypka wróci jak wróci to jutro do lekarza dermatologa i tyle....

Zyrtec działa antywysiękowo, więc dlatego pomógł, a może to potówki były? Nie przegrzała się młoda czy coś? Hmm, a może to i alergia, ale to nie powinny być krosteczki z białym końcem

diablica mój to ciągle ma jakieś drobne krosteczki albo czerwone plameczki bądź suchości na skórze ja mu nic nie daje tylko eliminuje nabiał a ostatnio i kakao bo raczej to go uczula.Ale bywa też tak że nic podejrzanego nie zje a i tak coś mu wyskoczy i myśle że to z powietrza.mój to pokrzywke dostaje nawet po kąpieli:sorry2:
Zyrtec daje mu tylko gdy jest źle bo to nie wyleczy tylko zaleczy;-)
a twoja córcia nie miała skazy bądź innych alergii wcześniej?

czesc
moje dzieci tez czesto maja jakies krostki ale na szczescie nie jest to az tak tragiczne.
Ja jestem alergikiem i ostatnio nawet po rybie niezbyt dobrze sie czulam.
Rok temu zjadlam krewetki i czulam jakby pluca mi puchły....:baffled:
A krostki to mam co chwile, prawie wszystko co jem niezbyt korzystnie wplywa na moj organizm a jesc kocham wiec jem i smaruje sie sterydami....:-D:-D

Diablica a moze podskoczysz do lekarza, chyba ze mloda ma na cos alergie- obserwuj kiedy jej to wyskakuje....:tak:
pamietaj ze czlowiek z czasem zawsze jest na cos uczulony.

Aguś duzo zdrowka dla Bartusia....:-D

u nas dzis pada deszczyk temp +8 wiec jak najbardziej mi pasi.....:-D
W Pl tescie co roku majatek traca na ogrzanie domu- maja 450m2, w tamtym roku 8000 wydali na wegiel....:szok:

o jejciu tyle kasy!!!!!!!!na sam opał!!!!!!!!!
u nas też ciepło ale nie tak jak u ciebie:-D bo tylko -5:-D
i cały czas pruszy śnieżek ale tak delikatnie więc ogólnie śniegu jest malutko.
Mam nadzieje że za kilka dni jak wyzdrowiejemy to nasypie choć troche bo mały nawet nie poznał dobrze śniegu:baffled:

reklama
Do góry