reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

ja to sie śmieje że Bartek to zimnego chowu bo urodził sie jak było -24 jakoś tak:-D i jak wychodziliśmy ze szpitala też była podobna temperatura i szczerze mój latem to strasznie sie czuje widzę to po nim na dwórku długo nie możemy być bo zaraz jest bordowy:sorry2:

reklama
U nas chorobowo:wściekła/y::no:, po południu zarejestrowałam siebie i młodą do lekarza, bo okropnie kaszlamy, ja ból czuję aż w płucach, a młoda trudno stwierdzić, ale bardzo kaszla

Mrozu nie ma, w sobotę był przymrozek, wczoraj przez cały dzień lało a dzisiaj chmury wiszą, pewnie będzie padało

czesc
U nas teraz temp. +4c, pochmurno i bez sniegu- co mnie bardzo CIESZY .....:-D:-D
w nocy nie wiem czy bylo zimno, bo spałam snem kamiennym i reszta bandy tez.....:-D
My nigdy nie wlaczamy ogrzewania na noc.....:no:
3 razy dziennie -rano o 7;00, potem o 16 i 20 tak na 30-40min w domu jest zawsze okolo 21c, dzieci lataja bez kapci...:-D
w nocy gdybysmy grzali chyba klaudio by sie nam do golasa rozebrał....:-D:-D:-D

Izka jak tam Wasze spanie?????
moj wczoraj olał drzemke w dzien ale o 18 odlecial i wstal dzis o 10.....:szok:

aguska klaudio tez z zimnego chowu, on nie znosi upałów....:no:

asienka duzo zdrowka dla was.:tak:

mamuśka24 u nas tez wczoraj nudno i chyba bardzo śpiąco....:-D

Asieńka dużo zdrówka, oby kaszel szybko zniknął.

Beata my to jestesmy zmarżluchy, kwietniowe dziewczyny więc ogrzewanie chodzi cały dzień i noc ,tylko że ustawiamy na 21 stopni termostat.(a mimo to zmarzłam w nocy) więc chyba było zimno.

Emili ja małej nigdy nie zabieram na dwór jak bardzo wieje, natomiast mróz nie jest taki zły, nam doktor powiedziala żeby wyłazić nawet z katarkiem ,o dziwo katar przeszedł. tylko ze u mnie mróz to -2, ale nie wiem czy zabrałabym jak byłoby -15. pamiętam jak jeszcze mieszkaliśmy w polsce a Julcia miał kilka miesięcy to chodzilismy na spacery nawet jak było mrożno, teraz takie ciepluchy się zrobiłyśmy.

Moj klaudio to dziecko grudniowe- jak sie urodzil w 2009 to byla ostra zima.
wychodzilam z nim przy -10c a czasami -15 ale to byly szybkie spacery.....:-D

mamuśka ja to w letniej koszulce spie....:-D wiec chyba nie zmarzłam....:tak:

Hej a my się zbieramy do wyjścia, ale bardzo słabo nam idzie. Strasznie mi się spać chce i widzę, że Rafał też jakiś śpiący. Chyba ciśnienie za niskie, nie wiem.
Właściwie Rafał też zimowych chłopak. Urodził się 26.12. więc było dość zimno, a jak wychodziliśmy do domu w Sylwestra to było śniegu po kolana i mróz nieziemski. Latem więc cieknie z niego pot ciurkiem.

Beata co do spania to jestem bardzo zadowolona bo Rafał nie śpi już w dzień. Jak pyta czy chce się położyć pospać o zawsze mówi nie. Czasem tylko położy się i poleży kilka minut. Dzięki temu chodzi grzecznie spać ok 20. bez krzyków, płaczu itd.

Asienka zdrówka dużo!

Aaa i w ogóle sukces - młody wypił 210ml mm, lekko oszukanego sokiem malinowym, dla niepoznaki :D

Ania urodziła się we wrześniu:-p, w Irlandii jest zupełnie inny klimat nam odpowiada, ale jak byliśmy w Polsce to Anuśce za gorąco było, w samym body biegała, w tamtym roku byliśmy na przełomie kwietnia i maja i wtedy jest nam najfajniej

reklama
Do góry