reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

witam !!!
Beata moja mala też uwielbia te wiewióry.

u nas dzisiaj słoneczko , troszkę wiatr wieje ale idziemy na spacerek, niech się mała na dworze wybiega bo widzę że ją dzisiaj energia roznosi.

reklama
Beata super! Oby tak dalej, no może z krótszym czasem maglowania :D

Młody śpi a ja uczę się szydełkowania, ale chyba dam już sobie spokój i pójdę spać.
Dobranoc koleżanki!

Ania na dzień babci i dziedka zaśpiewała sto lat (ostatnio nauczyła się z reklamy).

Beata2710 rozgada się, jeszcze będziesz chciała, żeby zamilkł:-D

u nas niestaty wysypka nie znika, to już ponad dwa tygodnie, czeka nas jeszcze jedna wizyta u lekarza, tylko nie wiem gdzie z nią pójść:baffled:

dzień dobry mamusie!!1
u nas niestety katar sie pojawił i to taki okropny że mała mowi że ją nosek piecze, strasznie marudna jest od rana, na szczęscie kupki w tym tygodniu bez problemu (mój patent to smarowanie pupci oliwką w żelu po ciepłej kąpieli,po 2-uch godzinach kupka jest),
Beata jeszcze troszkę a sama będziesz zdziwiona jak duzo potrafi powiedzieć Klaudio, super ze z nim ćwiczysz, tylko patrzeć na postępy.

hejka
u nas po urodzinkach dobrze
mały dziś zrobił siusiu na nocnik i raz w majtki ale nie jest źle:-D
co do mówienia to Beata super:tak: mój w sobote powiedział coś podobnego jak traktor bo chodziło o traktor ale więcej tego nie powtórzył.

reklama
Do góry