reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Witam
Aguska sprawdź czy młody nie ma gorączki. Moje dzieciaki jak sie klada zbyt wczesnie to zazwyczaj sa chore.

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]

no i wstał po 19 i wariował do 22,30
ale w nocy mi zwymiotował jednak to było takie jednorazowe i dzis już spoko sie czuje ładnie je.a znam przyczyne wymiotów on jak indyk je polyka w całości bo po co gryźć

Hej dziewczyny!

Aguska
dobrze, ze nie wyszło nic gorszego. Przynajmniej już wiesz czemu tak wcześnie zasnął.

Mój wczoraj trochę się pomęczył, ale zasnął po 20. Jakoś mu się przestawiło to wszystko i jest ok :) Jutro idziemy w końcu na ten bilans, nie chce mi się, ale jak mus to mus :D

mama iza to zdaj jutro relacje;-) bo i nas to niebawem czeka a boje sie że mody raczej nie da sie zbadać:dry: no ale zobaczymy twój to duży chłopak nie?jak pamiętam to kawał chłopa mój za to nie bardzo nie jest jakiś malutki ale mało waży:sorry2:

Aguska no on to duży, chyba 96cm ma i jakiesś16kg. Rafał jak widzi swoją panią doktor to płakać zaczyna. Nie przepada za nią jakoś, na szczęście rzadko chodzimy.

Uuuuuu to waga ciężka kochana mój był ważony w święta i ważył 12,700:sorry2:a dziś go zmierzyłam i ma 89,5 cm
my też rzadko chodzimy ale zazwyczaj lubił tą nasza pania doktor on kiedyś zawsze zabierał słuchawki i sam sie słuchał:-D ale dziecko starsze to bardziej kumate no i tak troche sie obawiam że będzie ryk:sorry2:
to jak coś to czekam na jutro na relacje z waszego bilansu;-)

reklama
Aguska Rafał po tacie wielki :D Nie zdziwie się jak za kilkanaście lat osiągnie te ojcowe 2m :D Żeby tylko rozumu miał tyle co wzrostu :D Rafciu właśnie tak jak mówisz im starszy tym bardziej kumaty i jak wcześniej była mu kobieta obojętna tak teraz nie podchodzi mu. Nic, czasem trzeba się przemęczyć. Koleżanka powiedziała mi już na co mam się nastawić przy tym bilansie więc nie powinna mnie niczym kobieta zaskoczyć.

Do góry