reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
cześć dziewczyny, ale miałam jazdę z małą, w czoraj takiego zaparcia dostała ,że po godzinie stękania aż zwymiotowała. niestety z tego bólu wstrzymała kopkę i dizsiaj na szczęście jakoś zrobiła ale zwymiotowała znowu, czy to możliwe ze z tego napinania się?
miałyście może podobną sytuację?

czesc

moj starszy na szczescia ma ospe za soba, ale w listopadzie przsedl z polpascem....:baffled: na plecach.
mlodszy jeszcxze nie odfajkowal ospy.

ja to taka jestem wystraszona bo nie miałam nic zakaznego:(
i boje się ze teraz jak Gajka bedzie łapac to ja od niej:(

LenaTD ja mam w małej łazience paradyż bambus kolor zielony i krem z motywami i jest cudnie:) najpierw nie miałam przekonania, chciałam coś w beżach i brązach, bambusa wybierał mąż, ale jak zobaczyliśmy projekty to bambus wygrał:):), w dużej może właśnie beże i brązy, tak ciepło i spokojnie sie wtedy robi:):)

reklama
LenaTD ja mam w małej łazience paradyż bambus kolor zielony i krem z motywami i jest cudnie:) najpierw nie miałam przekonania, chciałam coś w beżach i brązach, bambusa wybierał mąż, ale jak zobaczyliśmy projekty to bambus wygrał:):), w dużej może właśnie beże i brązy, tak ciepło i spokojnie sie wtedy robi:):)

eeeee no super.....:-D

poszukaøam sobie na necie.
tylko zastanawia mnie jak to wyglada w malych lazienkach....:tak:

bo w prospektach sa ladne, duze lazienki i z oknem jeszcze...:tak:

Do góry