reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

a mooja mała nie śpijuż w dzień (2latka i 9msc) od 2msc, po prostu nie chciała i walka była więc przestałam ja kłaśc. za to idzie spać przed 20 i wstaje ok 7-8, a ja mam cały wieczór dla siebie.
oczywiście sa dni kiedy jest zmęczona lub przeziębiona i chce spać w dzień ale wtedy to wychodzi jej jakieś 3 godz i wieczorem siedzi długo.

reklama
moja spi 3 godz dziennie od ok 10-11do 13-14 zalezy:)
ale ciesze sie bo chodzi spac 19-19,30:)
takze mam troszke luzu i chwilke dla siebie;)

oj ta chwilka dla siebie potrafi podbudować na kolejny dzień, na szczeście jutro sobota śpię do 10 a jak wstanę dziecko będzie po sniadaniu a na mnie będzie czekała kawka. szkoda ze tylko jeden dzień w tygodniu mąz daje mi wolne

witajcie nowe Mamusie :tak:

i co z taka krosta na galce ocznej sie robi?? :szok:

moja lekarka przepisała jakieś krople i maść na zaś- gdyby cos sie pojawiło.
na szczescie nic takiego nie wyszło....;-)

ale miał w uchu i badzo narzekał....:-(

asienka-r no biega i krzyczy, młody robi siwy dym....:-D
a starszy mu pomaga....:-D

musze nauczyc sie waszych nicków- duzo tu was....:-D

Siedze na necie i szukam nowego lozka dla nas, stolu+4 krzesła....:-D
patrze i patrze ale jest tego sporo i juz wszystko mi sie podoba....:-D:-D:-D

Beata to robimy to samo bo ja tez szukam stołu z krzesłami i łóżka ale jakiejś wersalki dla gości jak przyjadą bo do tej pory spali na materacu.
powodzenia w poszukiwaniach ja juz wiem że trudno będzie coś mi wybrac.

Cześć dziewczyny! Uwaga, zbieramy się do spania :D Tzn napisze posta i wędrujemy do łóżka. Rafał w sumie wczoraj w dzień nie spał, więc zasnął o 19:40 :D Czad normalnie :D Ładnie przespał całą noc i o 8 wstał więc nieco szybciej niż zazwyczaj. No i 12:15 zasnał na 45min a teraz już ledwo siedzi, także jestem dobrej myśli :)

Beata no to widzę, że dzień pełen wrażeń miałaś :D Najważniejsze, że wszystko w porządku już:) JAk wybór mebli?

Witam nowe mamusie:)

polecam Gała Meble tylko nie wiem do ilu km dowoża;)my mamy od nich i jestesmy bardzo zadowoleni:)

A ja szukam pomysłu na łazienke;)Jakie kolory teraz w modzie??

reklama
Lena, mnie osobiście bardzo podoba się łazienka w kolorze ciemno fioletowym ze srebrnymi dodatkami. U nas wykończeniówka dopiero przed nami, tak że na razie sama mam dylemat.

Do góry