reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

dziękuje ale przed chwila zrobił taka akcje że mnie to szału doprowadził w efekcie leży z gołym tylkiem u siebie w łóżeczku.
nie chciał dać sie przebrać i darł sie w niebogłosy jakbym nie wiem co mu robiła i spokojnie mówiłam itp a on jak oszalały no to wkońcu wyszłam od niego z pokoju a on leżał w lóżeczku i teraz tam siedzi ale chociaż już nie ryczy
kocham go ale dziś to przegina a ja czekam na @ to mnie nerwy trzymaja

reklama
aguska, nie dziwie Ci sie ja moja jak nie cche sie ubierac tez wysylam do pokoju tylko nie wkladam jej do lozeczka zeby lozeczko jej sie z kara nie kojarzylo ale sadzam ja u nas w sypilani na lozku i mowie ze nie wyjdzie poki sie nie da ubrac/lub sie nie ubierze bo nago to mozna tylko spac a nie sie bawic i czekam az jej przejdzie czasem zdarza sie nawet ze przyjdzie nas przeprosic

mój darł sie jak weszłam do pokoju to troche przestał i dalej nie mogłam nic do niego mowić ani go dotknąć po wielkich trudach ubrałam go i wzięłam praktycznie siła na ręce a wcześniej sie miotał uderzał główka o szczebelki tak jakby oszalał dosłownie.no ale jak go wzięłam mimo że nie chciał na początku mocno przytuliłam i zaczęłam nucić i wtedy sie uspokoił.mi sie wydaje że zęby mu dokuczaja
a ja go wkładam do óżeczka bo tam chyba póki co jest najbezpieczniej a wiem że dzieciom sie kojarzy to z kara ale mój ma otwarte wyjście(2 szczebelki usunięte) i póki co nigdy nie reagował źle na łóżeczko zreszta na 2 urodzinki dostanie już doroślejsze.
dałam mu połowe dawki ibum bo ja myśle że to przez zęby a teraz smaże mu placuszki z jabłuszkiem i widzę że już jednego je:-)

aguska no to super ze Ci sie udalo nad malym zapanowac, ja taka metoda wypracowalam ze mala sie jak ja to nazywam wynerwuje na lozku a potem wychodzi i z reguly przeprasza dobra uciekam do pracy na 11.30 do wiecorka

a ja dzis zla jestem Panie w przedszkolu przez pomylke wlozyly Oliwki maskotke do szafki innej dziewczynki o tym samym imieniu i ow dziewczynka najprawdopodobniej zabrala tego pieska nie baczac na to ze to nie jej, a Oliwka mi sie cala dzis trzesie i rozpacza, zreszta mi tez nie jest za wesolo bo to byla pamiatka po sp. Zosi (Panie swiec nad Jej Duszyczka) z babybomm, mam nadzieje, ze uda sie go odzyskac,

asienka dziś zrobił mi akcje na spacerze ludzie szli i sie gapili a ten skakał jak małpeczka ze złości i wył.bo chłopiec miał samochodziki i mu nie chciał dać.masakra.
ach te nasze maluchy;-)

reklama
Aguśka moja czasem też mówi, że chce na rączki, bo chłopak:-p jest na rączkach, mamo daj parasolkę, bo pani ma itd. Teraz mnie woła, bo chce klocki układać. Wymyślam nowe zabawy, wierszyki, żeby się nie nudziła. U nas dzisiaj leje, więc ze spaceru nici

Do góry