reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
No tak pralka pierze sama,ale majteczek musisz miec duzy zapsa czy nawet ubranek.ale jak cieplo w domu to w samych majtkach niech lata i bluzce czy sukience;-)wtedy tylko majteczki raz dwa przeprac w reku i suszyc bo to i 10 par dziennie moze byc mało.;-)Powodzenia i szybkiego porodu zycze ;-)

Hej Mamuski :)
Teraz bardziej siedze na Listopad 2010 bo w terminie juz jestem :) ale mam problem z moja starsza córa :)
CO ZROBIC ZEBY PRZESTAWIC JA NA NOCNIK ALBO NAKLADKE? jak ja probuje sadzac na sedes to placze jakby ja rozrywali, na nocnik siada ale w ciuszkach, nago nie chce... nie mam juz pomyslu...co wy robilyscie zeby sie maluchy przekonaly do siusiania NORMALNIE?
Pozdrawiam i licze na pomoc, bo juz trace nadzieje hehehe :)

U mnie było podobnie, Helena się darła jak oparzona, posadzona na nocniku :szok::no: Ja doszłam do wniosku, ze poprostu jeszcze nie czas na nią :sorry: Poczekałam z miesiąc i się przekonala, ale do nakładki na kibelek :tak: A potem nocnik przestał byc problemem. :-) Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość :tak:

No bez pieluchy to podstawa,musisz zsie przygotowac na zasikana podłoge i wielkie pranie ;-) :tak:

Helenka nie chciała chodzic bez pieluchy, jak siku jej sie zachciało to poprostu robiła, a wściekała się niesamowicie, bo przeszkadzało jej to np w zabawie, wściekała się jeszcze bardziej :szok::confused2:

Na 2 miesiące przed 2 urodzinami podjęłam ostania próbę, ale za to zakończoną sukcesem, nie chciał więcej pieluchy zakładać nawet na noc :szok: więc sie odpieluchowała z dania nadzień :tak:

Kurcze u mnie pranie się jakoś samo nie robi:szok::-D:-D:-D;-)

Najlepsze jest to ze jak ja przewijam to pieluchy nie chce :) i sie wymiguje zeby jej nie zalozyc :)

Mama Helenki cieszmy sie ze zyjemy w erze pampersow i automatycznych pralek :) nie wiem jak moja mama zyla z frania i tetrówami :D

u nas w sumie szybko poszło przejście z pieluch na bez pieluch;-)
Przemo miał 1,5 roku skończone i było to latem bo tylko taka opcja wchodziła w razie gdyby mokro miał mieć. W sumie to nie trwało długo jak zaczął wołać że che i nie robił pod siebie, a na noc pieluchę miał do mniej więcej 2 roku życia. Nie powiem, żeby wpadek nie było no ale w sumie obyło się bez większego halo tak samoistnie;-)
podpisuje się pod dziewczynami, na każde dziecię pora przyjdzie i nie ma co na siłe bo i tak nic nie da.

Hej.
Pamięta mnie ktoś tutaj ?? ;) Pozdroofka dla mamuś, które znam i dla tych, których nie znam ;)

ps wątek upadł czy wszystkie uciekłyście na zamknięty ?? ;)

Witaj potworku :tak:

Troszkę upadało :sorry:

Hej Mamo Helenki i Aniki :)
Trochę szkoda, że upadło.
Ja nie zaglądałam dość długo na babyboom, z pewnych powodów, ale myślę, że teraz jak czas pozwoli, to będę zaglądać częściej.
A jak się ma wątek zamknięty ?? Podobnie jak tutaj czy jakoś się kręci ??
Strasznie jestem ciekawa, co u Atram, Anny25, dowikli,Mikusi i u Ciebie, Mamo Helenki :) (jak zapomniałam o którejś to proszę o wybaczenie ;) )

reklama
Witam sie i ja po raz pierwszy . Jestem mama 2 latniego Antosia i roczneko Maksymiliana. Ciesze ze jest wiecej mam dwulatków.

Moj dwulatek od poł roku jest bez pieluchy ale niestety z jedzeniem kiepsko czyli jest kaszkowo , papkowy i za nic nie chce jesc kanapek , owoców itp. Czy sa moze jakies mamy dwulatków z ursynow ?

Do góry