Balowe dzieciaki CUDNEEEEE.
Boo, Kubusiowa to za spłenie nie marzen kciuki trzymam.
Trysia i bardzo dobrze, ze poszłas do l ekarza!! Teraz strasznie duzo moich zanjomych ma zapalnie oskrzeli albo płuc.
a u nas tfu tfu zdrowo. i nie siedzimy w domu tylko latamy cała trójką bo M w pracy. Tylko mnie gardło lekko drapie. Ale herbatka z miodem i sokiem malinowym i bedzie oki.Ja zalatana bo siedze w tym całym moim decoupagu. Mam zamówienia na puszki a kolczyki robie dla siebie i ewentualn ie na prezent. w ciagu dnia mam czas ewentualnie rano Bo południami Fif zaczy na zycie towarzyskie. W ogóle to nieziemsko spokojny jest. Potrafi godzine lezec i gadac sam do siebie. W nocy zasypia k 21, miedzy 24 a 1 cyca a potem dopiero k.4,5 a a czasem nawet 6.Jak to napisała "znajoma' dzieci sa dla mnie za dobre, bo mam troche czasu na hooby...Najczesciej po nocy jak spią...
A ja tam chciałam drugiego chłopczyka. I od poczatku czuła, ze moje marzenie sie spełni. Ja taka na przekór jezdem
. A ta presja rodziny na posiadanie parki wkurzała mnie w ciazy straszliwie
Teraz trzecia bym chciała dziewczynke ale w zadnym razie nie wróżu. Nie znosimy tego koloru serdecznie
Jeszcze czasem go zniose ale wkurza mnie, ze 90 % ubranek dla dziewczynek jest różowych. Ja tam wole ognista czerwień hi hi hi hi.
A tu troche przedwalentynkowo i śmiechotek.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Kwiaty od Walentych hi hi hi
Sztuka 3D
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us