reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kaśka fajnie że udało CI się wstawić fotkę, widać że Piotrek zadowolony :tak:. Też już z Niego kawaler, ach rosną nam te dzieciaczki.. trochę za szybko...
Co do klubu wymiotujących to ja też się do niego zapisuję, a ściślej ujmując Karolcia. Wymioty wczoraj i dziś :-(ale za to ustąpła gorączka i wrócił humorek. Jeszcze tylko miną wymioty, wróci apetyt i będzie ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Wszyscy chorzy widzę... Masakra. Mnie już prawie przeszło, od wczoraj jestem w pracy już. Za to Oskar zaczyna pokasływać, podaję mu syrop przeciwkaszlowy i maść majerankową na katar, jak mu się rozwinie do pt. to idziemy do lekarza niestety...
Kasia Piotrek jest juz taki duży ! Dawno nie widziałam go na zdjęciach i jestem w szoku. Pewnie był jedynym Wallem w przedszkolu ?

Dużo zdrowia kobitki !

no, dziś było spokojniej i przespałam całą noc.

Boo - oni bawili się w przedszkolu po dwie grupy, był jednym Wall-ym, inne grupy miały potem imprezy. czy ja wiem, że duży - może takie ujęcie. jak go mierzyłąm, to miał 110cm.

muszę się zebrać i pojeździć po cukierniach, bo mam już zamówienie na tort.

Ostatnia edycja:
Kaśka - rośnie wam Titek :) ale zadowolony ... Kamiś ma 114 cm

U nas tez chorobowo tzn Kamil dostał goraczki 39 wczoraj wieczorem zasnełam po 21 bo byłam zmęczona nieprzespanymi nocami z powodu Julci, która budziła się i ciągle jadła a mąż przyszedł po 22 i podobno Kamiś miał dreszcze i był rozpalony to dał mu paracetamol a mnie nie budził...Julcia na szczescie ładnie spała więc się wyspałam a o 4 jak sie obudziła to mi Adam mówi, ze z małym coś nie tak to poszłam i zmierzyłam mu goraczke 39 dostał paracetamol i rano juz miał 37,5 Także został w domu i poszedł do lekarza. Teraz muszę uważać zeby nie zbliżał się do Julci ...

hej,i jak tam u Was ze zdrówkiem chorowitki?? a u Was Ciężaróweczki?? jak samopoczucie? i nas trochę lepiej, mniej kaszlu, o wiele mniej bym powiedziała,zatoki powoli się oczyszczają, więc chyba będzie ok...
pozdrowionka i do zaś

U mnie o wiele lepiej, od wtorku już jestem w pracy. Jeszcze trochę pokasłuję, ale daję radę. Oskarowi tez już przechodzi, nawet do lekarza nie szliśmy, maść majerankowa i syrop przeciwkaszlowy pomaga.

Balowe dzieciaki CUDNEEEEE.
Boo, Kubusiowa to za spłenie nie marzen kciuki trzymam.
Trysia i bardzo dobrze, ze poszłas do l ekarza!! Teraz strasznie duzo moich zanjomych ma zapalnie oskrzeli albo płuc.
a u nas tfu tfu zdrowo. i nie siedzimy w domu tylko latamy cała trójką bo M w pracy. Tylko mnie gardło lekko drapie. Ale herbatka z miodem i sokiem malinowym i bedzie oki.Ja zalatana bo siedze w tym całym moim decoupagu. Mam zamówienia na puszki a kolczyki robie dla siebie i ewentualn ie na prezent. w ciagu dnia mam czas ewentualnie rano Bo południami Fif zaczy na zycie towarzyskie. W ogóle to nieziemsko spokojny jest. Potrafi godzine lezec i gadac sam do siebie. W nocy zasypia k 21, miedzy 24 a 1 cyca a potem dopiero k.4,5 a a czasem nawet 6.Jak to napisała "znajoma' dzieci sa dla mnie za dobre, bo mam troche czasu na hooby...Najczesciej po nocy jak spią...:dry:
A ja tam chciałam drugiego chłopczyka. I od poczatku czuła, ze moje marzenie sie spełni. Ja taka na przekór jezdem:-p. A ta presja rodziny na posiadanie parki wkurzała mnie w ciazy straszliwie:-p Teraz trzecia bym chciała dziewczynke ale w zadnym razie nie wróżu. Nie znosimy tego koloru serdecznie:-pJeszcze czasem go zniose ale wkurza mnie, ze 90 % ubranek dla dziewczynek jest różowych. Ja tam wole ognista czerwień hi hi hi hi.

A tu troche przedwalentynkowo i śmiechotek.

Uploaded with ImageShack.us

Kwiaty od Walentych hi hi hi

Sztuka 3D

Zmiana image

Body dla rodziców

Bodziu,pięknie wyglądasz i tu walę Ci bez ściemy: podwójne Macierzyństwo bardzooooo Ci służy!!!!!Fifi niesamowicie się zmienił,kurcze teraz już taki facet z niego a nie niemowluś, piękne pogodne dzieciątko no a Lolo to już nie mówię, taki poważny facet z niego .... Gdzie to mieliście tą sesyjkę z rekinami :)??
Boo dobrze,że u Was już dobrze :), u nas niestety do ekipy krtaniowców dołączył również mój mąż, mówi takim głosem choćby nie wiem jak bardzo się wydzierał.... ale zapisałam go do lekarza bo sam by nie poszedł... no a dla odmiany u nas już o niebo lepiej,Maćko kaszle prawie wcale (tfu tfu abym nie zapeszyła ;)) a i u mnie lepiej ...
POzdrowionka dla Was wszystkich i do zaś :)

reklama
Trysiu dzięki. Nawt teściowa mi to mówi. Hi hi hi. A sesyjka w Platanie. Takie tam fajne malunki porozkładali.

Do góry