reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Ja też z wielką chęcią pooglądam fotki :-) Wklejajcie :-)
Iza bardzo się cieszę, że Karolinka już nauczyła się dmuchać to już połowa sukcesu ! My mamy bal w Walentynki.
Kasia ty gaduło :p

Mnie coś bierze, drapie mnie w klatce piersiowej i kaszlę jak stary chłop... Idę do lekarza żeby mnie osłuchał, a jutro wizyta u gina. Już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że będę miała normalne USG, bo przynajmniej Ry sobie poogląda poRafałka :-)

ależ mnie zmobilizowałaś do napisania:-)
mam nadzieję, że będę miała normalne USG, bo przynajmniej Ry sobie poogląda poRafałka :-)
spodziewasz się czy też marzysz o warkoczykach?

mój synu dorasta....dwie noce przespane do 5:10...czyli na dobrą drogę wkracza. Zostało mi "tylko" zmiana zwyczajowego miejsca spania (sama go wzięłam do wyrka i mam:laugh2:), a mówią, że z drugim dzieckiem się jest mądrzejszym:baffled:

trysiu co u Was?

iza, i jak po balu?

kubusiowa jak się czujesz?

dziewczynki, meldować się:-D

ależ mnie zmobilizowałaś do napisania:-)

spodziewasz się czy też marzysz o warkoczykach?

Marzą mi się w końcu róż i lalki :-) Oczywiście, że najważniejsze jest, zeby było zdrowe. Banał, ale prawdziwy.
Ja też zarzekam się, ze za Chiny nie wezmę drugego dziecka do łóżka, ale zmęczenie i chęć wygody robią swoje... Nie martw się, na pewno go szybko i bezboleśnie oduczysz.

A mnie rozłożyło. Dostałam antybiotyk (na szczęście wziewny) w nocy myślałam, że oszaleję, pociłam się jak nie wiem co a gorączki nie miałam. Odpoczywam do 14.02

HEj dziołuszki,Aniu ale mnie zmobilizowałaś do napisania ;-), a u nas znowu kaszlowo jak i u Ciebie Boo, mokry,szarpiący klatą kaszel i do tego lekka chrypa(jeszcze lekka)..cała nasza trójka,żeby było normalnie ;), niestety wiruski nie śpią. W przedszkolu znowu garstka dzieciaków ... kurcze już zdecydowanie wolałam te lekkie mroziki i śnieg niż takie przedwiośnie,które powoduje wybuch wszelakich infekcji ...
Kurcze,muszę przyznać,że trochę Wam zazdraszam ciężaróweczki... u mnie dziś właśnie pierwszy dzień @ i mam takie boleści,że chyba zaraz padnę.. ;-)
A ze spaniem w łóżku z nami to do dziś lubię naszego zerówkowicza wpuścić do wyrka i jak zasypiając wtula się i tak spokojnie oddycha jak już śpi...uwielbiam to :) instynkt posiadania gniazda mnie nie opuścił ;))))
Pozdrówka dla wszystkich i do zobaczonka :)

czesc kobitki:)
przyznam sie ze Was podczytuje ale jakos checi brak na pisanie;-)u nas spokojnie, wczoraj byłam na badaniach prenantalnych /bardzo sie bałam/i lekarz poinformowłał Nas że dzieciatko prawidłowo sie rozwija, wszystkie papametry prawiłdowe. Kamien spadł mi z serca:-). AAAAAAA i powiedziła że oczywiscie nie jest to 100% widzi płeć DZIEWCZYNKI:-D ale było by fajnie jak by sie to potwierdziło. Pozostaje czekac i potwierdzic pierwsza diagnoze.

Kuba juz tydzien po baliku i był bardzo z niego zadowolony, a że jest fanem Ben 10 wiec nie mogło byc innego przebrania ja własnie BEN 10:-).

Wogóle ja juz chce wiosnę brakuj mi słoneczka teraz nas troche rozpieszcza i od razu lepiej człowiekowi jutro mam plan pomyc okna bo ponoc od soboty wraca zima brrrrrrrrrrr.

Mykam do pracki pa

no a propos balu zapomniałam napisać że Maćko też był 4 lutego i przebrany był za ....spidermana ;)))... superaśnie wyglądał jako piotruś pan ale nie przemawiało to do mojego synka ;))) Bawił się dobrze i to najważniejsze :)

Nasz juz tez po baliku i oczywiście zapomniałam mu fotki pstryknąć :( ale mieli zdjecia robione w przedszkolu :) Kamilek bardzo zadowolony z balu a przebrany był za muszkietera :)))

Kubusiowa - będzie dziewczynka czuję to :)))

Trysia - super, ze się odezwalaś. Kurujcie się, nasz Kamiś też coś troszkę przeziębiony i jutro go zostawiam w domu bo w przyszłym tygodniu jest zaległy Dzień Babci i Dziadka

MamaBoo - jestem ciekawa czy będziesz mieć chłopca czy córcię...Ja też marzyłam o różu i kucyczkach. Różowe rzeczy mamy a na kucyczki trzeba poczekać ale ma długie włoski wiec może już na roczku będą :)))

No i po wolnym :-(.
Kubusiowa i MamaBoo trzymam kciuki aby Wasze marzenia o dziewczynkach się spełniły. Oczywiście zdrowie dziecka jest najważniejsze, ale wiadomo o co chodzi. Tak naprawdę chyba każda z nas, albo przynajmniej większość marzy o tym różu i kucyczkach :-D.
Co do balu to Karolinka była jak najbardziej zadowolona, ciekawa jestem zdjęć które pewnie już niedługo będą. Póki co wstawiam Wam dwa zrobione przeze mnie przed balem. Karolinka rośnie jak na drożdżach i przybiera ciałka niestety :szok:

reklama
Iza - no Karolinka już taka duża i z roku na rok się zmienia ;) A wy kiedy pomyślicie o rodzeństwie dla niej??? Bo niedługo to już byłaby taka róźnica wieku jak między tobą a twoją siostrą...

Do góry