reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
No nie przywołamy je skoro nie wchodzą na bb i nas nie czytają. Chyba,że macie do nich nr telefonów to smskiem można je wezwać. Czarnulka nas ostatnio zawiodła, weszła przwitała sie i miała napisać posta a tu ani widu ani słychu ((
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Dziękuję :-)
Ja pisałam do Karolinny na BB, ale się nie odzywa, choć na forum bywa czasami. Chyba nikogo nie mozemy zmusić...
Ja pisałam do Karolinny na BB, ale się nie odzywa, choć na forum bywa czasami. Chyba nikogo nie mozemy zmusić...
anian
Fanka BB :)
Hejo
Mnie przywołałyście:-)
kubusiowa, mamaboo ogromne gratulacje:-) spokojnych i zdrowych następnych miesięcy (ale Wam dobrze:-))
trysiu, kciuki zaciśnięte
postaram się pisać częściej, ale.....wiem, że tłumaczy się winny, czasu brak....nie wyrabiam i doba dla mnie jest za krótka....teraz odliczam czas do piątku, do 13:15, bo potem....ferie
Mnie przywołałyście:-)
kubusiowa, mamaboo ogromne gratulacje:-) spokojnych i zdrowych następnych miesięcy (ale Wam dobrze:-))
trysiu, kciuki zaciśnięte
postaram się pisać częściej, ale.....wiem, że tłumaczy się winny, czasu brak....nie wyrabiam i doba dla mnie jest za krótka....teraz odliczam czas do piątku, do 13:15, bo potem....ferie
Chyba nikogo nie mozemy zmusić...
Mnie możecie! Ja cały czas czytam i jestem na bieżąco, ale mam tak ciężki zalatany okres w życiu teraz, że bardzo rzadko Wam coś naskrobię. Coś więcej to pewnie teraz dopiero w czwartek.
Mama Boo ogromne GRATULACJe Ale super
Trysiu myślę o Was i modlę się cały czas... nie piszę nawet SMSkó, bo nie chcę zawracać Ci głowy. Odezwij się poprostu, gdy będziecie już mieli trochę spokoju! 3majcie się!
Bodzinko i jak tam Maluszek? Cały czas tylko na piersi?
Ja jestem właśnie na etapie poszukiwania jakiegoś ciekawego ubioru dla mojego Witusia na roczek. I jakoś nie mam pomysłu zbytnio.... Doradźcie. A co Wasi synowie mieli na roczek?
Mały cały czas na piersi. Teraz duzo spokojniejszy bo zrezygnowałam z wit. K. łapały go po niej bóle brzuszka i sie męczył.
Mój miał koszule, taką żółtą, elegancką i jensy. A Fifi dostał od babci taki fajnt komplecik elegancki, ala sztruks cieńki rozmiar roczkowy, kolor zielony. i jak okaże sie dobry to wystąpi w nim. He he he.
Mój miał koszule, taką żółtą, elegancką i jensy. A Fifi dostał od babci taki fajnt komplecik elegancki, ala sztruks cieńki rozmiar roczkowy, kolor zielony. i jak okaże sie dobry to wystąpi w nim. He he he.
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Jeszcze raz dziękuję. Ja również mam nadzieję, ze to będzie 9 spokojnych miesięcy.
Anian, Luczynka, Kasia odzywajcie się wcześniej.
Luczynka my nei mieliśmy roczku w kościele, więc ubiór był normlany - jeansy i koszula..
Anian czego uczysz i gdzie ?
Bodzia czyli jednak udało Ci się karmić dłużej. Świetnie.
Kubusiowa Ciebie też bolał/boli brzuch ? Pewnie histeryzuję, ale raz na jakiś czas mnie pobolewa. Wizytę u gina mam odpiero na 20.01, więc wolę dopytać czy masz tak samo :-)
Anian, Luczynka, Kasia odzywajcie się wcześniej.
Luczynka my nei mieliśmy roczku w kościele, więc ubiór był normlany - jeansy i koszula..
Anian czego uczysz i gdzie ?
Bodzia czyli jednak udało Ci się karmić dłużej. Świetnie.
Kubusiowa Ciebie też bolał/boli brzuch ? Pewnie histeryzuję, ale raz na jakiś czas mnie pobolewa. Wizytę u gina mam odpiero na 20.01, więc wolę dopytać czy masz tak samo :-)
Ostatnia edycja:
reklama
kubusiowa
Fan(ka)
mama boo- na poczatku bardziej ale teraz tez sie zdarzy to ponoc normalne nie martw sie teraz tylko pozytywne myslenie
anian - super że sie odezwłaś i teraz pisz pisz pisz nie znikaj
ja dalej młdości i senność
mykam popracowac bo duzo pracy
anian - super że sie odezwłaś i teraz pisz pisz pisz nie znikaj
ja dalej młdości i senność
mykam popracowac bo duzo pracy
Podziel się: