reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Cześć

Doradźcie. A co Wasi synowie mieli na roczek?
my tylko impreza w domu więc dżinsy i koszulka

Anian, Luczynka, Kasia odzywajcie się wcześniej.

Anian czego uczysz i gdzie ?

wieczorną porą niemożna ;-):-):laugh2::confused:

matematykę, informatykę i technikę w gimnazjum

a brzusio może pobolewać

anian - super że sie odezwłaś i teraz pisz pisz pisz nie znikaj:tak:

postaram się

mykam się obijać, pa...do 14 jestem bezdzietna :happy:

Zanka zapraszamy ;-)
Anian a czemu by nie było można ? Pisz obojętnie o jakiej porze dnia i nocy ;-) To ty jesteś ścisły umysł :-)
Trochę uspokoiłyście mnie z tymi bólami. Pamiętam, ze przy Oskarze też miałam, ale jakby nie patrzeć to było to ponad 5 lat temu...

anian - super, ze się odezwałaś ;)

Luczynka - mój miał sztruksowe spodnie do tego koszulę w kratkę granatową i bezrekwanik na to z myszką miki (spodnie też miały na dole myszkę miki) i na to wszystko biały sweter i czapeczka sztruksowa pod kolor spodni ;)

Bodzinko - ja podaję vitaK+D a wczesniej VitumK+D też myślałam, ze mała jest po tych kroplach niespokojna bo jakoś nam dziennie o tej samej porze zaczynała płakać wiecorem spróbowalismy podawac o różnych porach dnia i wiem, ze to nie było z tych kropli. Jeszcze pare dni i skoncze dawac krople K i kupie tylko D bo K podaje sie do 3 mca.

Trysiu - myślę o was, jak tam wyszły wyniki. Odezwij się jak bedziesz mogła...

MamaBoo - mnie też coś na poczatku pobolewało nie pamietam w którym tygodniu to było, ale wogóle nieraz tak miałam, ze byłam zdenerwowana bo coś było a już nie pamietałam czy tak miałam przy Kamisiu tak samo na koniec ciąży też się już denerwowałam bo cos mnie ciągło, bolało itd

Spać....Jejku Fifek nawet ładnie śpi...Oczywiście na amu sie budzi...Ale za to Lolo sypia niezbyty spokojnie...W domu mamy za ciepło bo piec kaflowy i trudno utrafić..a na dworze cieplej...No i w nocy się budzi na picie, siku...A, że ma okres, ze się boi ciemności to woła mame..No i trzeba wstać, iśc z nim siku i utulić do spania...No i zaraz potem albo chwile przedtem Fifek się budzi...No własnie się kreci po łózku...I lezy w poprzek:-D:-D Ale tego zmęczenia bym nie oddała, bo mam moje skarbeczki ukochane. A poza tym chyba w nocy wychodzi tesknota za mamą....No bo jednak nie mam już tyle czasu dla niego choć zadrosny nie jest i jest cudownym bratem. Ciage chce go całować, tulic i mówi, że to jego Filipek jest, jego dzidziuś. Kochany mój.
Basia ale ja wiem, że on od wit.K niespokojny. Pare razy mu nie dałam, zeby sprawdzić i zawsze był wtedy spokojny. A ja nie będe go męczyć. Biedny był taki.
Trysia co u Was???
A to moje chłopaki cudne i zachustowani My

foty726.jpg

foty623.jpg

foty536.jpg

fotki363.jpg

Cześć dziewczyny!
Widzę że forum znów ożyło, super :-)
Mamaboo OGROMNE GRATULACJE!!!!!! :-)

Bodzinko śliczne te Twoje synusie, aż się wzruszyłam jak przeczytałam co napisałaś o relacji Lolo-Fifi :-). No i silny chłopczyk z Filipka :tak:.

Basia nie martw się, Julka była taka chora, teraz stopniowo musi nabrać sił i na pewno za niedługo już ładnie będzie dźwigać główkę :tak:.

reklama
Basia Iza ma racje, Julka musi nabrać sił. A poza tym to delikatna Księżniczka jest i to ona ma być na rękach nosza przez menów, wuięc Fifi już sie szykuje i nabiera sił do tego.

Do góry