reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
No bry ;D
Korola zaspała czy co??
No jeszcze pierwsza to nie byłam :laugh:
Qrcze coś się mójej królewnie pochrzaniła i budzi się już po 12 ::) rano też jak skowronek wstaje 5:30 a wczoraj 4:30 tosz to szok ::) ;D

Beata co do tych wymiotów to czy mały chwilę przed- kręcił się i wiercił??
Natalii też się zdarzyło podczas jedzenia coś 3 razy zwymiotować, teraz wiem że jak się wierci to muszę ją podnieść do odbicia a potem może dalej jeść.

reklama
Hello!

Frezyjko dzieki bardzo. Przyznam, że się kręcił. Na drugi raz zrobie jak mówisz.

Sandros wspólczuję wczorajszego dnia.

Buziaczki. Zmykam pracować. Miłego dzionka.

Frezja pisze:
Korola zaspała czy co??
;D ;D ;D
frezjapiszesz tak jakbyś nie miałą Natki ;) oczywiście że wstałam już po 6 :o nie pisałam bo wczoraj przez przypadek zalałam klawiaturę olejem roślinnym
w322eb4zw.gif
.

Witam,

Dzis juz mi nerwy troszke przeszly.

Beata - fajny przepis. A moze masz jakis fajny na obaidek bezmiesny.... zupelnie dzis wywialo mnie z pomyslow, a dzis wypada na bezmiesny....

Justyna - pomysl sobie co ja w grudniu robilam - nic nie mozna bylo kupic - buty i sukienka z Sycyli przyjechaly  ;)

Karolina to teraz piszesz z poslizgiem ;)

Frezja w tle zdjecia czyzby i Sonia sie zalapala?

Pozdrawiam,

sandros tle się naczekać i nic z tego :p musiałaś pewnie trzymać nerwy na wodzy :p ateraz pora zatrzymać mój poślizg :p ;)

martaglo pisze:
. Kończę bo zaczyna się bieganie po pokoju a to prosta droga na chirurgię.
;D

frezja ale się wczoraj porozczulałaś ;D tlko uważaj bo jak zalejesz klawiaturę łzami wzruszenia to też będą problemy z urucomieniem klawiatury :p ;D a tak serio to mi tez zdarza i się tak rozczulać :)

beatko miłetj pracytttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ::) qrcze,klwiatura dalej szlaje :p

:mad: mąż przyjdzie to naprawi i się wypiszę :p

ja dziś mam obiad zrobiony przez teśiową :) bedziemy jedli bogracz :D

sandros pisze:
Karolina to teraz piszesz z poslizgiem ;)

:laugh: :laugh: :laugh:

oj u nas nocka tez do ..... ryki, skiałki, wszystko przez sen ! na szczęście spała do 8.30 !! co rzadkością jest !! ale i tak jestem nietomna !! Justyna niewyspana = Justyna zła !!!!!! kurce a ja od 10 m-cy marze by sie wysapać !!

U mnie uwielbiają naleśniki,z wymyślnym nadzieniem.Najlepiej jak jest jakiś pyszny serek,z odrobiną aromatu cytrynowego,pokrojone do tego plasterki banana,truskawki,kiwi,wszystko polane syropem lub czekoladą.Obrzydliwie slodkie,kaloryczne i pyszne:)
Ale ja na dziś zaplanowałam na obiad filety z kurczaka ale inaczej.Dostałam na urodziny od mamy zestaw do founde,więc lecę po żółty ser i bedziemy kawałki kuraka maczać w serze,do tego ziemniaczki młode i jakąs salatkę.
Zmykam na zakupy,za długo dziś spałam.jakoś z wiekiem coraz dłużej śpię a podobno to powinno być odwrotnie???

Karola uroki gotowania z kompem i kumpelami bb-owymi  ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: przyznaj się co jeszcze jej dałaś do jedzenia hihihihihi
łzami zalać to pestka  8) właśnie piszę na starej klawiaturce bo nową-dosłownie!!! mąż zalał kubkiem parzonej kawy z 2 łyżeczkami cukru  :p wina w sumie just całej trójki  ::) ale i tak kawa była męża więc....  ;D Klawisze się kleiły i wiurki kawy gdzieś się tam plątały więc dziś raniutko mąż wykąpał ją w kodzie, albo się naprawi albo ją szlak trafi  :p

Sandros to zdjęcie jest z tego dnia co się widziałyśmy w parku )ale była wtedy super pogoda) ale tam w tle to chyba Karolek z tatusiem  ;D ;D

Beata to pewnie dlatego żygnął, poprostu chciało mu się beknąć i wypchało całe mleczko. Natali tak wypchało że aż noskiem bidulce poszło, stracha mi napędziła ale skończyło się dobrze.

reklama
frezja kawą to chyba najgorzej zalać :p te fusy są wszędzie ...błe... ;) olej to powsiąkał w szparki między klawiszami i jest ok ;)

Frezja pisze:
Chochliku bo ty się nie starzejesz tylko młodniejesz ;D ;D ;D ;D ;D ;D
lepiej tego ująć nie mozna byyło ;D

qrcze,klwiatura dalej szlajehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

popołudhnhiuh dokohhchzęh :p

Do góry