Hejka!
Dziewczyny ale robicie smaki :
aż mi się zachciało tych naleśników.
Na serio musicie wstawać w nocy co dwie godziny ??? Ja na szczęście wstaję tylko raz ale za to w dzień często musze karmić małą nawet co godzinę. Ciekawe ile waży juz ten mój słodki głodomorek.
Wczoraj Karolinka poznała kolejną ciocie i wujka i dostała fajną grzechotkę z CHICCO
Byli u nas znajomi i zrobiliśmy grilla, nareszcie pogoda na to pozwoliła, ale wieczorem było już dość chłodno i strasznie cięły komary. Koleżanka miała krótką spódniczkę bidulka miała całe nogi pokąsane, ubrała się tak bo nie przypuszczała że będziemy robić grilla :
Sandros - miłych podróży
Karolinna - Lenka ma tego pieska Zebuloo, fajny jest? Bawi sie nim? Bo ja zamówiłam go Karolince i nie wiem czy dobrze zrobiłam. Ale coś dziwnego jest z tym zamówieniem, zamówiłam go przedwczoraj wieczorem poprzez opcję kup teraz, do tej pory nie dostałam żadnego e-maila potwierdzającego i nie wiem czy to kupiłam czy nie. Jestem tylko na liście tych osób które zamówiły, Ty też tak miałaś ???
Coraz częściej karmię Karolinke na leżąco i coraz bardziej podoba mi się ta pozycja
a dziś miałam tyle mleka że bidulka ciągle się ksztusiła. Fajne jest to karmienie piersią...