reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Sylcia myślę,że okres około 1-wszego listopada jest nieco zagoniony, więc dlatego niezbyt się tutaj udzielają wszystkie mamuśki...choć przychylam sie do Twojej opinii na ten temat,że nasze forum chyli się ku upadkowi...:-( słabiutkoooo tu ostatnio z postami, słabiutko...
Pozdrawiam Ciebie i mam nadzieję,że razem ze mną będziemy przeprowadzać reanimację,aż do skutku,ok??
A co tam u Ciebie?? :-)
Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek z prośbą o mały choć udział i zaangażowanie :tak:

Sylcia myślę,że okres około 1-wszego listopada jest nieco zagoniony, więc dlatego niezbyt się tutaj udzielają wszystkie mamuśki...choć przychylam sie do Twojej opinii na ten temat,że nasze forum chyli się ku upadkowi...:-( słabiutkoooo tu ostatnio z postami, słabiutko...
Pozdrawiam Ciebie i mam nadzieję,że razem ze mną będziemy przeprowadzać reanimację,aż do skutku,ok??
A co tam u Ciebie?? :-)
Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek z prośbą o mały choć udział i zaangażowanie :tak:

Yhmmm :))
Wiesz u mnie jest dobrze malenka juz praktycznei zdrowa a ja rowneiz choc glos mi zostal jak u alkoholiczki ;/ Pogoda prze wstretna leje jest ciemno i zimno ;/ Nawet na krotki spacer nie moge wyjsc z Nadina Bo tak jest zimno ;/
A co do watku to damy rade :)) watek bedzie zyc :))

Dobrze, że już zdrówko wraca na właściwe tory,a głos to musisz miec sexy;-)
A u nas świeci słonko,jest troszkę mroźno,ale tak przyjemnie zdrowo pachnie powietrze,nie wiem czy wiesz co mam na myśli ;-) Za chwilke jadę z moim smykiem kupić jakieś zimowe buciki, bo właśnie odkryliśmy wczoraj ,że ciepłe buciki są za małe...
Pozdrowionka i miłego dzionka życzę :-)

Dobrze, że już zdrówko wraca na właściwe tory,a głos to musisz miec sexy;-)
A u nas świeci słonko,jest troszkę mroźno,ale tak przyjemnie zdrowo pachnie powietrze,nie wiem czy wiesz co mam na myśli ;-) Za chwilke jadę z moim smykiem kupić jakieś zimowe buciki, bo właśnie odkryliśmy wczoraj ,że ciepłe buciki są za małe...
Pozdrowionka i miłego dzionka życzę :-)

Ooo wiem jakii to zapach :)) A wiesz co ja osttanio kupilam Nadii czapke ale niunka spala to po prostu nie przymierzalam jej ... Wzielam czapke od6-12 miesiecy a w domu patrze i za mala !!! A wiec jak nastepnym razem bylysmy w miescie ogladalam te same czapki i musiala bym jej kupic rozmiar od 7-10 lat !!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry