reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
karolinna pisze:
mmm dziękuję,Lenka już nie miała gorączki w nocy i chyba jej humorek wraca :-* jak tam studia?dalej traktują Cię lżej ?tak jak byłaś w ciąży?
karolinnko ze studiami to mam już właściwie spokój. Na cały semestr 5 obowiązkowych wykładów i 2 albo 3 seminaria i tylko tyle z zajęć. Najgorsze to jest piasanie tej mojej pracy, ale ważne że w domu można to robić :)
Cieszę się że Lenka ma już dobry humor byleby się tylko mamie udzielił :)

reklama
Witam miłe panie.

Gratuluję Kasi i Izie szczęśliwego rozwiązanie.

Kaszu na listę wpisuje Koreczek nie ja ;) więc poślij jej na priva dane i już :)

hej hej !!!

Karolinna MMM chciało nie chciało ale juz ledwo było widzieć przez te w kuchni bo dodatkowo całe tłuste  :mad: ale jakąś wene miałam chyba zbliza mi sie @ bo zawsze przed mam taki pęd do sprzątania  ;D ale nie spieszy mi sie do niej i oby nie pojawiła sie jeszcze długo  :)

Lilitku kurcze czy Ty masz chociaz jeden dzien bez zamartwiania sie ??? Mam kolezanke która ur 4,5 chłopca bez nacinania  :) a druga takiego okruszka ( 2800) rodziła cięzko i długo wiec nie ma reguły na to !! Moja Liwia tez na kloca na usg wychodziła i tez sie martwiłam, urodziłam w miarę gładko a ważyła 3500. Wiec głowa do góry, wypoczywaj i nie zamartwiaj sie kochana bo to nic nie da !! Liwia i ja przesyłamy  :-*  :-* równiez w brzusio !!!!!!!

STO LAT DLA SOLENIZANTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkie zdjęcia waszych maluszków są super!!!!

Więc i ja się pochwalę na prośbę Karolci  ;)

Tak lubię ostatnio sypiać

dsc015372qv.jpg

hihihi ja wam jeszcze pokażę

dsc015623hr.jpg

oooo i tak potrafię, a co!!!

dsc015732hj.jpg

Dziekuje kochane!!!!!!! jestescie wspaniale i to naprawde pomaga! wkoncu to ostatnie 2 miesiace z brzusiem i trzeba sie cieszyc!!!
Wogole to jeszcze wczoraj 2 razy sie w nocy wywrocilam z psem:(:( heh:(
Ale jutro idziemy na male zakupki dla malej:)

Lilithku postaraj się o lepszy humorek bo dzidzia to wyczówa, a chyba nie chciałabyś urodzić smutaska, prawda?

Nic się nie martw, będzie dobrze, a i z męzem się ułoży, jak się dzieciątko urodzi to was zbliży zobaczysz.

To niesamowite, dopiero pokazywałaś ją taką świeżo "upieczoną" a tu już taka panienka, jak ten czas leci ::)

Mąż zaraz wraca a ja.... zamiast z obiadkiem czekaś to...

Ale miałam wczoraj energii. Były u mnie koleżanki z pracy.
Miały byc 4, zrobiło sie 6, bo chciały mi zrobić niespodziankę ;D.
Było super, ale bez pomocy męża to juz bym sobie nie poradziła.
Dziś za to zupełnie oklapłam...

Kochane sa te wasze dzieciaczki..
Ja myślę, że moją młodszą to będę mogła wkleić za jakieś 3 tygodnie ;D
Cos jakby tam zaczynało sie dziać... Do gina ide za tydzień, to sie dowiem. :)

reklama
Witajcie!!!!

Mateuszek i jego mamusia dziękują Wam slicznie za życzenia!!!!

Izuniu, mmm, Karolinnko, Justynko dziekuję za pamięć!!!  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Grzesiowi Mateuszek rówież przybija piątaka ;).

A! Suwaczek uaktualni się dziś o 22.35 (mam nadzieję :D)

Do góry