reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Dziewczyny nie wiem czy to szczescie z ta waga, bo zaczyam sie martwić; nie karmie juz piersia,

chudne nadal a poza tym mam klopoty z cisnieniem,np. podczas kapieli z Laura moje cisnienie waha

sie w granicach 89/59 a tetno 128/min. Nie wiem jaki moze byc powod. Czy ktoras z was sie na

tym zna???

Kaszu ja mam takie cisnienie teraz w ciazy...bidulko i mam isc do internisty i nawet ekg porobic wiec idz moze do lekarza!!!! A jak twoja morfologia?

Iza ciesze sie ze wszystko oki!!! ja nadal sie troche martwie i tak sie zastanawiam czy jak mi sie termin zmienil z 04 maja na 25-30 kwietnia to tez raczej ten uwazac za bardziej wiarygodny? mam wielka nadzieje urodzenia 20 kwietnia...oh...

Karolinna - pan doktor powiedział że wszystko jest w porządku mam tylko zapisywać ile mleczka mały na dobę wypija.... a potem mam przyjść sprawdzić czy prawidłowo przybiera oraz częściej na brzuszku go kłaść... poszłam po radę i już czuję się spokojniejsza.... a Alex też już się czuje zdecydowanie lepiej.... chyba ta wczorajsza kolka była nawarstwieniem ostatnich problemów żołądkowych... taki głodne OLO i taki mały żołądeczek... ale mam uczucie że wszystko do normy wraca.... oby.....

Chochliku- jeszcze raz dzięki za cenne rady

Kaszu27- z tym ciśnieniem lepiej pofatyguj się do lekarza

olozb1rv.jpg

hej !!!!

my do południa na długim spacerku, potem okna pomyłam i obiadek zrobiłam ! teraz padam juz na pysk ale musiałam jeszcze do Was zajrzeć ;D

Frezja witaj ponownie !

Iza super ze maluszek ma sie ok !

Czarnulka dużo zdrówka !!!!!!!

Dziękuje Wam za miłe słowa :)
Lilith - nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze, myślę że powinnaś się cieszyć że termin Ci się przybliżył a nie oddalił tak jak w moim przypadku, urodzisz wcześniej i wcześniej przytulisz swoje maleństwo. Ja musze troszkę dłużej poczekać niż myślałam, chyba że dzidzia wcześnie będzie chciała wyjść :) (na co licze ;)) Pamiętaj że musisz myśleć pozytywnie, nie dopuszczać w ogóle żadnych złych myśli (dobrze mi się gada). Zobaczysz niedługo obie będziemy chwalić się naszymi pociechami :)
Kaszu to ciśnienie i puls sa niepokojące, zgadzam się z Karolinną że powinnaś iśc do lekarza.
Diablica - fajnie było z tym Twoim porodem :) synkowi widać śpieszyło się na świat :) dziękuję CI za dobre życzenia, muszę przyznać że ten Twój synuś śliczny jest :) Oby wszystko wróciło do normy i mały czuł się już dobrze.
Tobie Beatko też dziękuję za miłe słowa i życzę żeby piątek zleciał szybciutko a weekend dłużył się okropnie :) żebyś ze swoim już 4 miesięcznym (najlepsze życzenia!!) dzidziulkiem spędziła jak najwięcej miłych chwil.
Mam jeszcze jedne pytanie do mamuś obecnych i przyszłych ;) dziś usłyszałam dziwny odgłos z brzucha, czy to możliwe że dzidzi się odbiło lub coś w tym rodzaju? Na pewno nie był to odgłos wychodzący ode mnie tylko wyraźnie z brzuszka.

To by było na tyle, pora spać. Dobranoc!

Iza kochanie tylko ja wlasnie nie wiem czy to ze sie termin zmienil z usg jest istotne...niby najwaznijeszy jest z OM jak byla regolarna:( i dlatego sie martwie bo klocuszka nie urodze:(:(
I teraz sama nie wiem na kiedy mam termin:(:(
Ale jak piszesz trzeba byc dobrej mysli! tez mam nadzieje ze mala urodzis ie wczesniej i nawet to czuje!oby tak bylo!!!:)

hej!

beatko dużo zdrówka dla Mateuszka i gratulacji z okazji rozpoczęcia 5 miesiąca :) Grześ przebija piątaka ;)

iza, lilith spokojnie, dzieciątka wiedzą kiedy mają termin w odróznieniu od nas. Mam nadzieję że nie bedziecie musiały na maleństwa czekać zbyt długo :) , ale pamiętajcie że tam w brzuszku jest im najlepiej :laugh: !! Na prawdę dużo ciepliwości bo te ostatnie tygodnie strasznie się ciągną :)

karolinna jak Lenka się dzisiaj czuje??

justynko czyżbyś już zaczynała porządki wiosenne ?? Ja zaczęłam od mycia szafek :)

kaszu ja Cię znam z październikówek :) Lepiej idź do lekarza bo Cię tu zamęczymy :) a jak sie czujesz ?? Gdzieś czytałam o wypadku Laury i jak nóżka się goi ??

a gdzie Aga77 ??? Sandros??? nie mówiąc już o Trysi i kogo tu jeszcze dawno nie było ???

reklama
beatko najlepszego dla mateuszka z okazji skończenia 4 miesiąca :-* :-* :-*

justynka :o podziwiam już umyłaś okna :o Ci się chce ??? ;) zapraszam do mnie ;D

mmm dziękuję,Lenka już nie miała gorączki w nocy i chyba jej humorek wraca :-* jak tam studia?dalej traktują Cię lżej ?tak jak byłaś w ciąży?

kaszu
mmm pisze:
kaszu ja Cię znam z październikówek :) Lepiej idź do lekarza bo Cię tu zamęczymy :)
podpisuję się :D

lilithku
i iza1 zleci jak z bicza strzelił,zobaczycie! :) popatrzcie wsteczi powiedzcie czy jeszcze nie tak dawno dowiedziałyście się o ciaży ;D a terminem nie ma coi się martwić bo lekarze jak wiedzą o tym to będą często badać i sprawdzać czy u dzidzi spox :)

diablica to dobrze że po wizycie jesteś spokojniejsza :) zawsze jest jakaś dobra strona...dłużej będziesz mogła mogła nosić Olo na rękach bo nie będzie aż taki ciężki ;)

miłego dnia girls ,lepszego na pewno niż mój bo mam dziś kiepski humor

Do góry