hej babolki, to znaczy że będzie nas :
salik_aga
mokkatka
kaśka76
kubusiowa
Dziołuszki, sorki ale nie miałam czasu na zrobienie tej mapki dojazdowej:
podaje Wam link z mapką z google a to mój opis dla osób dojeżdżających od strony katowic:
orzesze zazdrość ul.bukowa - Mapy Google>
jedziemy dwupasmówką na Wisłę, mijamy Łaziska Górne, czyli tam gdzie jest elektrownia, huta, dojeżdżamy do skrzyżowania na którym jest stacja paliw lotos i na tym skrzyżowaniu skręcamy w PRAWO na Orzesze na tablicy nad skrzyżowaniem pisze na Rybnik. Dojeżdżamy do ronda i na rondzie kierujemy się na Rybnik.Przejeżdżamy przez tory i dojeżdżamy do rozwidlenia na którym pisze: w lewo na ŻORY i tam jedziemy(w prawo nie, tam jedziemy na Rybnik!!!!).
Przejeżdżamy prosto przez lasek i już jesteśmy w ZAZDROŚCI
).Od momentu minięcia tablicy wieś: ZAZDROŚĆ przejeżdżamy może z 200m i widzimy po prawej stronie żółtą barierkę oraz ŻABKĘ , skręcamy w tą uliczkę która zwie się Jeziorska.Jedziemy do końca tej uliczki skręcamy w lewo pod las, to już jest ulica BUKOWA na której mieszkam. Przed moim domem stoi przyczepa campingowa : to tzw pkt charakterystyczny :-):-):-).
Jeżeli macie jakiekolwiek problemy to piszcie do mnie na maila
postrowsk@o2.pl
A dla Kubusiowej to dojazd z strony Żor jest jeszcze banalniejszy!! Jadąc od strony Żor w stronę Katowic,w Woszczycach jest nowe skrzyżowanie ze światłami.Na nim skręcamy w lewo na ZAZDROŚĆ. Jedziemy prosto aż do momentu kiedy po prawej stronie będzie kapliczka, po lewej duży dom cały z cegieł nieotynkowany i żółta tablica z rozpiską mszy świętych, czyli zjad do kościoła ;-), i tu skręcamy w lewo w ulicę BUKOWĄ. Jedziemy prawie do końca w kierunku lasu i za ostatnim domem po prawej stronie skręcamy w prawo. I 4 dom po prawej to już jesteś u mnie
))