reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej babolki, to znaczy że będzie nas :
salik_aga
mokkatka
kaśka76
kubusiowa
Dziołuszki, sorki ale nie miałam czasu na zrobienie tej mapki dojazdowej:
podaje Wam link z mapką z google a to mój opis dla osób dojeżdżających od strony katowic:
orzesze zazdrość ul.bukowa - Mapy Google>
jedziemy dwupasmówką na Wisłę, mijamy Łaziska Górne, czyli tam gdzie jest elektrownia, huta, dojeżdżamy do skrzyżowania na którym jest stacja paliw lotos i na tym skrzyżowaniu skręcamy w PRAWO na Orzesze na tablicy nad skrzyżowaniem pisze na Rybnik. Dojeżdżamy do ronda i na rondzie kierujemy się na Rybnik.Przejeżdżamy przez tory i dojeżdżamy do rozwidlenia na którym pisze: w lewo na ŻORY i tam jedziemy(w prawo nie, tam jedziemy na Rybnik!!!!).
Przejeżdżamy prosto przez lasek i już jesteśmy w ZAZDROŚCI :)).Od momentu minięcia tablicy wieś: ZAZDROŚĆ przejeżdżamy może z 200m i widzimy po prawej stronie żółtą barierkę oraz ŻABKĘ , skręcamy w tą uliczkę która zwie się Jeziorska.Jedziemy do końca tej uliczki skręcamy w lewo pod las, to już jest ulica BUKOWA na której mieszkam. Przed moim domem stoi przyczepa campingowa : to tzw pkt charakterystyczny :-):-):-).
Jeżeli macie jakiekolwiek problemy to piszcie do mnie na maila postrowsk@o2.pl
A dla Kubusiowej to dojazd z strony Żor jest jeszcze banalniejszy!! Jadąc od strony Żor w stronę Katowic,w Woszczycach jest nowe skrzyżowanie ze światłami.Na nim skręcamy w lewo na ZAZDROŚĆ. Jedziemy prosto aż do momentu kiedy po prawej stronie będzie kapliczka, po lewej duży dom cały z cegieł nieotynkowany i żółta tablica z rozpiską mszy świętych, czyli zjad do kościoła ;-), i tu skręcamy w lewo w ulicę BUKOWĄ. Jedziemy prawie do końca w kierunku lasu i za ostatnim domem po prawej stronie skręcamy w prawo. I 4 dom po prawej to już jesteś u mnie :)))

a bier babo co chcesz:-D:-D

na który u Trysi???????????

Sal - Ty mi napisz adres na priv

Mokatka - wrzuć na priva swój numer telefonu

myślę że na 14. będzie ok??? co myślicie o tym moim opisie dojazdu?? Kaśka traficie???jak co to masz mój fon z n-k??? czy mam Ci na maila wysłać?

Mokkatka traficie???
Kubusiowa dla Ciebie jasny jest opis??? okaże się w praniu co???jakby co dzwoń!!

Sal * mam adres. napiszę Ci rano, o której po Was będziemy

Trysia - wyślij mi numer telefonu na mail. gps nas trochę inaczje prowadzi. w orzeszu ma jechać przyjaźni, żorska, bukowa

reklama
.Hej laseczki:-).

.Muszę się wam pochwalić że Daria zrobiła wczoraj swoje pierwsze dwa samodzielne kroczki!!!!!:-) co prawda wyglądałoby to jakby z rozpędu oderwała się od mojego kolana zrobiła kroczek a potem szybko drugi łapiąc się jednocześnie łóżka:happy: ale dziś coś w ogóle nie chciała:sorry: mam nadzieję że na kolejne nie przyjdzie mi długo czekać:tak:.

.Życzę wam jutro super imprezki! tak jak pisałam dużo fotek proszę :laugh2:.

.kaska w sumie to chętnie bym zjadła ale nie wiem kiedy byś nam podrzuciła bo jutro z domu wybywamy:rolleyes2:.

.No i życzę wam jutro w Orzeszu fajnej pogody bo w K-ce zapowiadają średnią:confused2:.

.Cmoks.

Do góry